| Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti |
05-05-2008, 13:29
|
|
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
kad si je narućio i kad ti je došla?
|
|
05-05-2008, 14:16
|
|
Registrovan: Feb 2008
|
Naručio sam 1.4. a došla je negdje oko 20.-21.4
Znači nekih 15-ak dana da uzgoje reznicu i još 4-5 dana dok dođe. Bila je u super stanju i primila se bez ikakvih problema. Sad je nakon neka 2 tjedna već mali grmić i uskoro je spremna za presađivanje :)
|
|
|
05-05-2008, 14:55
|
|
|
a odakle si narućio BBB BA ili neka druga firma?
treba vidit kakva je potencija...
znaci proslo je carinu! :D, to mi se sviđa
|
|
05-05-2008, 16:55
|
|
Registrovan: May 2005
|
Kako Vam se čini plan, mislija san naručit od tipa iz Škotske 2 biljke. Zamoliti ga da stavi na njih naljepnice neke slične ukrasne biljke, ne stavi unutra sumnjive cdeje, nego samo biljke. Dostava će biti u RH. Kako Vam se čini dali će proći carinu? U RH još uvik nije to zabranjena biljka. Što da očekujem od carine, pošto je to privatan paket?
|
|
|
05-05-2008, 18:10
|
|
|
Spirit of Air
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
CD-e i DVD-e šalje odvojeno u pismu, ali sve to ionako ima po netu za skinit.
Šta se slanja tiće...zna lik svoj posal 
Last edited by EXARP : 05-05-2008 at 18:17.
|
|
|
06-02-2008, 16:44
|
|
Registrovan: Oct 2007
|
s koje stranice je najnajsigurnije narucit reznicu sally a da nemoram imat karticu da platim u kesu bilogdje ?!? citam tu i ima svakakvih iskustava pa me zanima ono sto ja trebam znaci reznicu a da pplatim u posti ili banci !
hvala unaprijed dobrim ljudima
|
|
|
06-02-2008, 18:49
|
|
Pohvalio Puta:: 3
|
Šta je sad s ovim novim zakonom pošto je sally ilegalna jel se da još iz škotske naručit to
06-03-2008, 00:16
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Šaman Šandor
Šta je sad s ovim novim zakonom pošto je sally ilegalna jel se da još iz škotske naručit to
|
Možeš ti naručit odakle god hoćeš sad šta će biti ako ti na carini otvore...eeeee...nebi želio prognozirati.
Btw. koliko sam vidio salvia je na popisu psihotropnih tvari ali NE i na popisu opojnih droga. Sad, ne razumim se baš najbolje u zakon ali trebala bi biti neka razlika, jeli tako?
|
|
|
06-03-2008, 00:20
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Airwalk
Kako Vam se čini plan, mislija san naručit od tipa iz Škotske 2 biljke. Zamoliti ga da stavi na njih naljepnice neke slične ukrasne biljke, ne stavi unutra sumnjive cdeje, nego samo biljke. Dostava će biti u RH. Kako Vam se čini dali će proći carinu? U RH još uvik nije to zabranjena biljka. Što da očekujem od carine, pošto je to privatan paket?
|
Navodno je zabranjena od 6.4. Na popisu je psihotropnih tvari, što god to značilo. Sad, meni je 24.4.(20 dana nakon navodne zabrane) stigla reznica, 50gr mrvljene salvie, 5gr suhog lišča i 1gr 10x ekstrakta bez ikakvih problema. Sudeći po tome moralo bi proći ali nemogu ti 100% garantirati.
|
|
|
06-04-2008, 23:18
|
|
|
Koliko triba da dođe sa bouncing bear botanicsa? Naručio sam neke absinthe i mandragore danas =)
|
|
|
06-05-2008, 16:54
|
|
|
7-8 dana na otoku, znaći zg 5 dana st 6 dana
|
|
07-13-2008, 01:27
|
|
Registrovan: Dec 2007
|
WU Srbija
Narucio bih neke biljcice preko bouncing bear botanicsa. Ustvari vec sam popunio narudzbenicu, pa me interesuje da li funkcionise slanje novca preko Western Uniona iz Srbije. Gledao sam neke sajtove i tu se samo govori o prijemu novca iz inostranstva. Stvarno ne znam kakva je zakonska regulativa. Joj Srbijo Kolumbijo! Jel ima neko iskustva sa ovim a da je iz Srbije. Help!!!
|
|
|
07-20-2008, 16:08
|
|
|
Param parčad
Registrovan: Oct 2005
|
ja bih se isto nadovezao na pitanje o salviji dimcica89... wolf je u drugoj temi o salviji bio reko dobru briju na koju mu odgovorio EXARP, tj. da biljka nije na popisu droga ali da je kontrolirana pod biljem...
E sad...zanima me to sa mogućnošću da se sjebu stvari sa murijom... ako oni to nađu, a salviu su mi pouzimali xy puta  , dal bi to samo uzeli il bi bilo belaje? i zanima me, recimo da naručim u pismu 3g sa bouncinbear-a extrakta...na šta to liči? jel se to lako skuži il može lako proć? pitam čisto da ponovno ne bacim pare...jer kako stvari stoje, dat ću auto za salviu u budućnosti u protuvrijednosti   :icon_ mrgreen:
|
|
07-20-2008, 16:38
|
|
Pohvalio Puta:: 3
|
Extrakt ti izgleda ko najobičnije lišće nemaš šta vidjet na njemu
07-21-2008, 05:29
|
|
Registrovan: Jul 2008
|
E, sad ovako.
Naruchio sam preko BBB dve unce (56 grama) salvie, 1 gram 10x extracta, i josh 7-8 razlichitih biljaka medju kojima i yopo semenke.
iako su rekli da ce stici za oko 2 nedelje, meni tek za 4 nedelje stigla samo jedna unca salvije i gram extracta. sve je bilo u kutiji, na carini nije bilo otvarano, iako pishe tachno shta je u paketu. samo pechat "ne podlezhe carinskom pregledu".
od dana kad sam naruchio proshlo je skoro 7 nedelja vec. od ostalih biljaka ni traga ni glasa, moracu neshto da preduzmem, ali ne znam shta:P
inache ja sam u Beogradu.
|
|
|
07-22-2008, 11:28
|
|
|
Quote:
Originally Posted by djumbir
E, sad ovako.
Naruchio sam preko BBB dve unce (56 grama) salvie, 1 gram 10x extracta, i josh 7-8 razlichitih biljaka medju kojima i yopo semenke.
iako su rekli da ce stici za oko 2 nedelje, meni tek za 4 nedelje stigla samo jedna unca salvije i gram extracta. sve je bilo u kutiji, na carini nije bilo otvarano, iako pishe tachno shta je u paketu. samo pechat "ne podlezhe carinskom pregledu".
od dana kad sam naruchio proshlo je skoro 7 nedelja vec. od ostalih biljaka ni traga ni glasa, moracu neshto da preduzmem, ali ne znam shta:P
inache ja sam u Beogradu.
|
hmm, nikad nije bilo zajeba s bbb, možda ti je carina zapljenila, ali opet čudno, jesi siguran 2 unce, jer koliko znam ima samo 1/4 oz, pa 1oz itd..., jedino ako nisi 2 kese po 1 uzeo, pa ti onda 1 zapljenili, neznam zašto drugu nisu i ostale stvari, pitaj na carini gdje ti je ostatak paketa, pa ako reku zapljenjeno ljepo poklopi telefon, ako reću nema ostatka, nije došlo, onda mejlaj lika
|
|
07-22-2008, 13:41
|
|
|
Ja kad sam od njih naručivao isti nisam dobio neke sjemenke. Poslao sam im mail i poslali su mi sutradan sjemenke o svom trošku tako da mislim da te oni neće zajebati.
|
|
|
07-22-2008, 18:16
|
|
Registrovan: Jul 2008
|
Quote:
Originally Posted by Gaucho
hmm, nikad nije bilo zajeba s bbb, možda ti je carina zapljenila, ali opet čudno, jesi siguran 2 unce, jer koliko znam ima samo 1/4 oz, pa 1oz itd..., jedino ako nisi 2 kese po 1 uzeo, pa ti onda 1 zapljenili, neznam zašto drugu nisu i ostale stvari, pitaj na carini gdje ti je ostatak paketa, pa ako reku zapljenjeno ljepo poklopi telefon, ako reću nema ostatka, nije došlo, onda mejlaj lika
|
da, to je bilo 2x 1 unca. rekoshe mi da salviju shalju odvojeno od ostalih biljaka...sutra zovem carinu, imjamjkubzhju!!!@#$%
|
|
|
Jučer, 12:09
|
|
|
THC vitamin
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
da 'poklopi telefon' - zašto, da ne bi znali tko je zvao? a znat će o kom se radi, čim pita paket na ime-to-i-to ... ne kužim, lol
|
Jučer, 18:21
|
|
|
ma bezveze sam to reko, ja bi ipak prvo poslao njemu mail i pitao ga, tako je i lakše, carinu kasnije pa onda pitat, ako nije kod vas zabranjeno neznam zašto bi uzeli... možda njima fali
koliko sam skužio iz srbije si naručivao
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|