| Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti |
05-15-2008, 19:40
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Ja sam sada priej koji sat malo salvijo i uf jako čudno iskusvo kao i inače. Evo jedna pričica u kojoj sam to otprilike složio, baš sam dobio potrebu kad sam došao kuć da to tako napišem. E da i pušio sam lišće na bong znači nije ekstrakt.
Sjedim.
Izdišem, dugačko i duboko udišem, punim plućima. Blago je zapeklo no nema veze. Ne dišem i gledam. Svijet lagano postaje onako neopisiv kao što to inače biva u ovakvim situacijama. Izdišem i udišem zraka. Svijet je sve više pomaknut a tijelo mi postaje prekriveno sitnim i toplim iglicama koje me ubadaju u kožu. Izdišem te opet udišem dugačko ali ovaj put ipak malo kraće. Predajem staklenu aparaturu drugome u ruke pošto je njegov svijet prikladniji za takve stvari.
Izdišem i zatvaram oči.
Na kratko je crno kao i inače no ubrzo poprima boju sve više nalik na crvenu. U isto vrijeme mi počinje nestajati glava od vrha prema dolje. Kako se crvena boja bliži narančastoj glava mi u potpunosti nestaje. Prelijevanje boja se nastavlja prema nekakvoj nijansi žute i ruke mi počinju nestajati i ja tonem u dubinu no osjetim nešto po leđima. Zapeo sam o koru drveta kada jer sam krenuo leći.
Otvaram oči
Svijet je tako tanak i zbijen. Netko mi je nešto rekao u glavi dok sam u isto vrijeme vidio osobu koja je tu došla samnom te je o njoj to nešto u mojoj glavi govorilo. Postao je nešto poput police ili kuta u svijetu koji je izgledao kao da ga nešto pritišće i sa strane neba i sa strane zemlje te ga čini mnogo užim nego inače. Bilo je to prilično intenzivno tako da sam naglas izražavao svoje čuđenje. No to je bilo sasvim zanemareno i nebitno, barem u mojoj glavi. Odjednom sam poznavao toga čovjeka, poznavao sam ga kao da ga oduvjek znam, kao da smo zajedno u osnovnu školu išli. Čak je i izgledao drugačije, sasvim drugačije nego kad smo došli tu. Pogledao sam u pod i travke koje su rasle iz pijeska su bile poredane nekakvim strogim rasporedom.
Ustao sam pošto se svijet opet proširio. No osoba koja je samnom došla je mi je i dalje bila nevjerojatno poznata, više nego što zaista je. Sve je još uvijek bilo blago čudno.
Intenzivno je i čudno to što se dogodilo no zanima me što bi bilo da nisam zapeo o koru drveta kada sam počeo nestajati.
05-15-2008, 21:07
|
|
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
nice, idem i ja sad po aparaturu i malo se sa sally zaigrat pa onda na trubicu
|
|
05-24-2008, 20:43
|
|
|
sinjoć bilo "žrtvovanje" 3 nova člana, M., I. (žensko), i Š.
M. => 2 dima
I. => 1 dim
Š. => 2 dima
odljepilo ih maksimalno, to je nešto brutalno i to čisto lišče, i mene ubilo, možda zbog drugog bonga neznam koja šema, ja sam se isto zaklao s 3 dima i bacilo me u trip van tijela, neki filmovi, ko da sam pušio 10x ali filmovi su letjeli ko ludi, prošao sam kroz 10 filmova kao iz svakog izlazim a nikad kraja i povratka u realnost... nešto prejebeno, oni su se začudili kako je biljka jebena
ma ono sally je zakon
|
|
05-25-2008, 15:24
|
|
Registrovan: Feb 2008
|
Uf bilo je cirkusa prekjučer na kampiranju... Skužio san da su moji tripovi svi vrlo slični:
1.-10sec nakon drugog dima - nešto vuče u stranu ili prema doli, vid se muti, vručina u ušima
2- 30sec - ruši me na zemlju, histeričan nekontroliran smijeh, gubljenje percepcije stvarnosti
3.- nakon 2 minute - savijanje prostora prema unutra, osjećaj da se topim kao svijeća ili lebdim u zraku, ponekad se ne sjećam dobrog dijela ove faze
4.-nakon 5-6 min (meni redovito traje kraće nego drugima) lagani povratak stvarnosti
|
|
|
06-04-2008, 15:21
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
Zanima me ako je netko narucivao sally sa BBB-a u hrvatsku i koliko je došla poštarina.... Koliko treba dat para da pošaljes pismo (iz Hrv do BBB-A)... ako saljes pare. i koliko kosta shiping ( od njih do Hrvatske). Znaci ono sto je tko uzimao me ne zanima samo poštarina&shiping
|
|
|
06-04-2008, 16:31
|
|
|
Spirit of Air
Pohvalio Puta:: 7
|
Quote:
Originally Posted by kalcij
nije zabranjen salviniorum a i b ali je zabranjena biljka a da si pročitao čl.2 onda bi shvatio
|
Zabranili su biljku. A u HR to znači da je zabranjeno sve. 
Tako u zakonu nigdi nema Psilociba. Nigdi se ne spominju. Spominje se "samo" psilocibin. Pa su gljive isto zabranjene. 
Ista stvar je sa Sally. Nažalost.
Ka da u HR ima zakona. 
|
|
|
06-04-2008, 20:03
|
|
Registrovan: Nov 2006
|
Vidim da je Hasan pisao erowidu :)
We received a report that Salvia divinorum is illegal in Croatia "in all forms". (unconfirmed, thanks HBS)
|
|
|
06-04-2008, 22:25
|
|
|
Spirit of Air
Pohvalio Puta:: 7
|
Ko??? JA??? Nisan, nisan...
neznan ja ništa.... 
Ti boga, koji Sherlok 
|
|
|
06-06-2008, 16:25
|
|
Registrovan: May 2008
|
imam jedno čisto hipotetsko pitanje
znači, hipotetski, više se ne bi smjelo potraživati reznice ove biljke jer je upravo postala ilegalna?
|
|
|
06-06-2008, 17:56
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
ilegalna shmilegalna
|
|
|
06-06-2008, 20:18
|
|
Registrovan: Jan 2008
|
....
life is a bitch...
|
|
|
06-08-2008, 20:57
|
|
Pohvalio Puta:: 1
|
http://www.youtube.com/watch?v=TfSUj...eature=related
hehe smjesan tip...jel stvarno trip tako izgleda, mislim jesi li stvarno tako izgubljen dok tripujes...jer vidio sam neke koji ostanu prilično skulirani?
|
|
|
06-08-2008, 21:03
|
|
|
A zna biti blizu kontam si da je taj lik na nekom ekstraktu jer teško ovoliko od lišća otić
Da je meni ekstrakta cya...
06-08-2008, 22:41
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Casper
jel stvarno trip tako izgleda, mislim jesi li stvarno tako izgubljen dok tripujes...
|
10X - tako nešto. Ustvari, skoro da je nemoguće ostat prisebniji.
|
|
|
06-10-2008, 17:10
|
|
|
ja samo sto nisam skrenuo kad sam uzimao i obicno lisce...
paranoja, panika...histerija...
vecini je koliko sam provalio neki opusten trip ali meni je bilo strasno...
mnogo je vazna situacija u kojoj pusite i sa kim pusite...
trip je skroz individualan. pazljivo sa tim. 
Last edited by voogilica : 06-10-2008 at 17:26.
|
|
|
06-10-2008, 18:44
|
|
|
Uf ja ne bih nikad rekao da je opušten mi trip ni najmanje opušteno mi je poslije ono aftereffect onako fino sjediš i totalno ti je kul i piješ neki čaj ali sam trip je totalno meni konfuzan i nevjerojatan ali ne i strašan uvijek ih opisujem kao nutralne, ni dobre ni loše
06-10-2008, 19:00
|
|
|
Meni je SVAKI izvanredan! I većina ljudi koji su pušili sa mnom tvrdi isto. Samo jedan momak je rekao da se usrao namrtvo kad su mu ljudi počeli izlaziti iz televizije.
|
|
|
06-10-2008, 20:01
|
|
|
ma ono, sve ti je o dana, jedan lik, popušio mi je pola grama 10x popizdio sam, a nije ga ništa puklo, samo znoj, a iduči dan lišče ga opralo nenormalno, poslje toga dan opet 10x ništa, mene je jednom lišče opralo nenormalno bolesnije nego 10x, a 5x nadjebo sve, samo zavisi o danu, kakav ti je, tj o satu, jer jedan čas te neče puknut, nakon par sati nosi ko ludo, samo treba pogodit i uštimat 4 važna faktora: KAD; GDJE; S KIM; DOZA (koliko/kako)
|
|
06-10-2008, 20:30
|
|
|
Ja nisam nailazio na takve probleme - kad povučem-haos. Nije bitno ni di ni s kim ni kako =)
|
|
|
06-11-2008, 23:57
|
|
Registrovan: Mar 2008
|
Pozdrav, može neko reći valja li čemu "Salvia nem. Ost Friesland"?
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|