Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 05-15-2008, 19:40   #381
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Ja sam sada priej koji sat malo salvijo i uf jako čudno iskusvo kao i inače. Evo jedna pričica u kojoj sam to otprilike složio, baš sam dobio potrebu kad sam došao kuć da to tako napišem. E da i pušio sam lišće na bong znači nije ekstrakt.

Sjedim.
Izdišem, dugačko i duboko udišem, punim plućima. Blago je zapeklo no nema veze. Ne dišem i gledam. Svijet lagano postaje onako neopisiv kao što to inače biva u ovakvim situacijama. Izdišem i udišem zraka. Svijet je sve više pomaknut a tijelo mi postaje prekriveno sitnim i toplim iglicama koje me ubadaju u kožu. Izdišem te opet udišem dugačko ali ovaj put ipak malo kraće. Predajem staklenu aparaturu drugome u ruke pošto je njegov svijet prikladniji za takve stvari.
Izdišem i zatvaram oči.
Na kratko je crno kao i inače no ubrzo poprima boju sve više nalik na crvenu. U isto vrijeme mi počinje nestajati glava od vrha prema dolje. Kako se crvena boja bliži narančastoj glava mi u potpunosti nestaje. Prelijevanje boja se nastavlja prema nekakvoj nijansi žute i ruke mi počinju nestajati i ja tonem u dubinu no osjetim nešto po leđima. Zapeo sam o koru drveta kada jer sam krenuo leći.
Otvaram oči
Svijet je tako tanak i zbijen. Netko mi je nešto rekao u glavi dok sam u isto vrijeme vidio osobu koja je tu došla samnom te je o njoj to nešto u mojoj glavi govorilo. Postao je nešto poput police ili kuta u svijetu koji je izgledao kao da ga nešto pritišće i sa strane neba i sa strane zemlje te ga čini mnogo užim nego inače. Bilo je to prilično intenzivno tako da sam naglas izražavao svoje čuđenje. No to je bilo sasvim zanemareno i nebitno, barem u mojoj glavi. Odjednom sam poznavao toga čovjeka, poznavao sam ga kao da ga oduvjek znam, kao da smo zajedno u osnovnu školu išli. Čak je i izgledao drugačije, sasvim drugačije nego kad smo došli tu. Pogledao sam u pod i travke koje su rasle iz pijeska su bile poredane nekakvim strogim rasporedom.
Ustao sam pošto se svijet opet proširio. No osoba koja je samnom došla je mi je i dalje bila nevjerojatno poznata, više nego što zaista je. Sve je još uvijek bilo blago čudno.
Intenzivno je i čudno to što se dogodilo no zanima me što bi bilo da nisam zapeo o koru drveta kada sam počeo nestajati.
Old 05-15-2008, 21:07   #382
Gaucho

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

nice, idem i ja sad po aparaturu i malo se sa sally zaigrat pa onda na trubicu
Old 05-24-2008, 20:43   #383
Gaucho

sinjoć bilo "žrtvovanje" 3 nova člana, M., I. (žensko), i Š.
M. => 2 dima
I. => 1 dim
Š. => 2 dima

odljepilo ih maksimalno, to je nešto brutalno i to čisto lišče, i mene ubilo, možda zbog drugog bonga neznam koja šema, ja sam se isto zaklao s 3 dima i bacilo me u trip van tijela, neki filmovi, ko da sam pušio 10x ali filmovi su letjeli ko ludi, prošao sam kroz 10 filmova kao iz svakog izlazim a nikad kraja i povratka u realnost... nešto prejebeno, oni su se začudili kako je biljka jebena
ma ono sally je zakon
Old 05-25-2008, 15:24   #384
Wolfshade01

Registrovan: Feb 2008

Uf bilo je cirkusa prekjučer na kampiranju... Skužio san da su moji tripovi svi vrlo slični:
1.-10sec nakon drugog dima - nešto vuče u stranu ili prema doli, vid se muti, vručina u ušima
2- 30sec - ruši me na zemlju, histeričan nekontroliran smijeh, gubljenje percepcije stvarnosti
3.- nakon 2 minute - savijanje prostora prema unutra, osjećaj da se topim kao svijeća ili lebdim u zraku, ponekad se ne sjećam dobrog dijela ove faze
4.-nakon 5-6 min (meni redovito traje kraće nego drugima) lagani povratak stvarnosti
Wolfshade01 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 15:21   #385
Ak-47

Registrovan: Jun 2008

Zanima me ako je netko narucivao sally sa BBB-a u hrvatsku i koliko je došla poštarina.... Koliko treba dat para da pošaljes pismo (iz Hrv do BBB-A)... ako saljes pare. i koliko kosta shiping ( od njih do Hrvatske). Znaci ono sto je tko uzimao me ne zanima samo poštarina&shiping
Ak-47 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 16:31   #386
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Pohvalio Puta:: 7

Quote:
Originally Posted by kalcij View Post
nije zabranjen salviniorum a i b ali je zabranjena biljka a da si pročitao čl.2 onda bi shvatio
Zabranili su biljku. A u HR to znači da je zabranjeno sve.
Tako u zakonu nigdi nema Psilociba. Nigdi se ne spominju. Spominje se "samo" psilocibin. Pa su gljive isto zabranjene.
Ista stvar je sa Sally. Nažalost.

Ka da u HR ima zakona.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2008, 20:03   #387
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Vidim da je Hasan pisao erowidu :)

We received a report that Salvia divinorum is illegal in Croatia "in all forms". (unconfirmed, thanks HBS)
Old 06-04-2008, 22:25   #388
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Pohvalio Puta:: 7

Ko??? JA??? Nisan, nisan...
neznan ja ništa....
Ti boga, koji Sherlok

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2008, 16:25   #389
Largo

Registrovan: May 2008

imam jedno čisto hipotetsko pitanje

znači, hipotetski, više se ne bi smjelo potraživati reznice ove biljke jer je upravo postala ilegalna?
Largo is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2008, 17:56   #390
Ak-47

Registrovan: Jun 2008

ilegalna shmilegalna
Ak-47 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2008, 20:18   #391
voogilica

voogilica's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Thumbs down ....

life is a bitch...
voogilica is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 20:57   #392
Casper

Casper's Avatar

Pohvalio Puta:: 1

http://www.youtube.com/watch?v=TfSUj...eature=related
hehe smjesan tip...jel stvarno trip tako izgleda, mislim jesi li stvarno tako izgubljen dok tripujes...jer vidio sam neke koji ostanu prilično skulirani?
Casper is online now   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 21:03   #393
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

A zna biti blizu kontam si da je taj lik na nekom ekstraktu jer teško ovoliko od lišća otić
Da je meni ekstrakta cya...
Old 06-08-2008, 22:41   #394
Wolfshade01

Quote:
Originally Posted by Casper View Post
jel stvarno trip tako izgleda, mislim jesi li stvarno tako izgubljen dok tripujes...
10X - tako nešto. Ustvari, skoro da je nemoguće ostat prisebniji.
Old 06-10-2008, 17:10   #395
voogilica

voogilica's Avatar

ja samo sto nisam skrenuo kad sam uzimao i obicno lisce...
paranoja, panika...histerija...

vecini je koliko sam provalio neki opusten trip ali meni je bilo strasno...

mnogo je vazna situacija u kojoj pusite i sa kim pusite...
trip je skroz individualan. pazljivo sa tim.

Last edited by voogilica : 06-10-2008 at 17:26.
voogilica is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 18:44   #396
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Uf ja ne bih nikad rekao da je opušten mi trip ni najmanje opušteno mi je poslije ono aftereffect onako fino sjediš i totalno ti je kul i piješ neki čaj ali sam trip je totalno meni konfuzan i nevjerojatan ali ne i strašan uvijek ih opisujem kao nutralne, ni dobre ni loše
Old 06-10-2008, 19:00   #397
Wolfshade01

Meni je SVAKI izvanredan! I većina ljudi koji su pušili sa mnom tvrdi isto. Samo jedan momak je rekao da se usrao namrtvo kad su mu ljudi počeli izlaziti iz televizije.
Old 06-10-2008, 20:01   #398
Gaucho

ma ono, sve ti je o dana, jedan lik, popušio mi je pola grama 10x popizdio sam, a nije ga ništa puklo, samo znoj, a iduči dan lišče ga opralo nenormalno, poslje toga dan opet 10x ništa, mene je jednom lišče opralo nenormalno bolesnije nego 10x, a 5x nadjebo sve, samo zavisi o danu, kakav ti je, tj o satu, jer jedan čas te neče puknut, nakon par sati nosi ko ludo, samo treba pogodit i uštimat 4 važna faktora: KAD; GDJE; S KIM; DOZA (koliko/kako)
Old 06-10-2008, 20:30   #399
Wolfshade01

Ja nisam nailazio na takve probleme - kad povučem-haos. Nije bitno ni di ni s kim ni kako =)
Old 06-11-2008, 23:57   #400
maka san

maka san's Avatar

Registrovan: Mar 2008

Pozdrav, može neko reći valja li čemu "Salvia nem. Ost Friesland"?
maka san is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules