Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 04-18-2008, 09:15   #301
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

ma sigurno je loša salvia - nema tu šta drugo bit :( .. 5g na 3 čovika, pa niš - e to su ti tzv. lopov-shopovi, /%#"$"!%/!
a ili nije shop kriv neg im se potrefila loša biljka (a kakva biljka, takav i ekstrakt), a ko će znat
Old 04-18-2008, 11:50   #302
Cutki

Cutki's Avatar

Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

ma ja to ne vjerujem,
vrlo vjerojatno ste vi zaje++li nesto,
a ne da je losa biljka...

dao bi se kladit da niste drzali upaljac upaljen cijelo vrijeme ili ste nesto s tim
gravity bongom zaje...
uzmi ko covjek lulicu malu i povuci kak spada da drzis upaljac cijelo vrijeme upaljen na Salvii dok god mozes vuc..
Cutki is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2008, 12:09   #303
SupaRasta

Registrovan: Mar 2008
Pohvalio Puta:: 0

je imo ko sexualnih iskustava dok je bio pod salvijom
SupaRasta is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2008, 12:13   #304
Gaucho

Registrovan: Jun 2006

Quote:
Originally Posted by Cutki View Post
ma ja to ne vjerujem,
vrlo vjerojatno ste vi zaje++li nesto,
a ne da je losa biljka...

dao bi se kladit da niste drzali upaljac upaljen cijelo vrijeme ili ste nesto s tim
gravity bongom zaje...
uzmi ko covjek lulicu malu i povuci kak spada da drzis upaljac cijelo vrijeme upaljen na Salvii dok god mozes vuc..
a slušaj sad, nije vrag da ćeš me učit znanju, prošli smo sve žive i nežive metode, i gravity bong je metoda gdje se može najviše izvuć iz biločega, salvia nemože na vaporizer jer salvorin a se ne oslobađa na nekoj manjoj temperaturi, to je neko prije reko, tako da je vaporizer out, joint također ne jer nestigneš popušit niti 0,1g u jednom udahu, i dim je vruč, na bongu isto smo izračunali da nestigneš 0,5g od puta napunit, i tako da je jedino riješenje ostao old school gravity bong s kantom i bocom 2,5l
napunimo 2,5l s gustim dimom, sivo, smeđe, žutim, ohladimo malo dim par sekundi i udri, i ništa, kad napravim neki extrakt vidimo ponovo!, ali stvarno je *****, treba nabavit dobro potentnu biljku, izdvojit para i onda sam to radit

samo me zanima koliko se može i u kojem vremenskom periodu dobit iz 1 stabljike salvie, koliko često je "žetva" znaći, te koliko listova se može pobrat, tako da znam koliko da ih narućim, 1,2 ili 3
pozdrav

--
2SupaRasta - ma šta je tebi, jedino ako te neko ne siluje dok te trip puca

Last edited by Gaucho : 04-18-2008 at 12:15.
Gaucho is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2008, 18:19   #305
Cutki

Cutki's Avatar

evo,
iz ovog tvog komentara vis da nemas pojma o Salvii, pa te ipak mozda treba naucit...
zato radije suti i citaj sta drugi pisu nego da siris dezinformacije.

meni je to najzesce kak neko ide racunat da ne moze stavit niti 0,5g na bongu, a tu stavi 11g a onda on povuce i onda ga nista al kuzis ono nemoj ti mene ucit ono gravity "salvorin" ne izgara ovo ono... hahahaha.. strasno!

ak vec oces bit faca i brat lisce, onda ga ZVACI pola sata.

inace,
uzmi mali -pipe, natrpaj nutra kolko mislis da mozes povuc u jednom dahu
i vuci dok sve ne popusis, al NARAVNO da MORA upaljac GORIT cijelo vrijeme dok vuces.
najveca nebuloza je napravit "2,5l dima sivo, smeđe, žutog" i onda ga hladit i ic vuc..

realno ti je dovoljno "0,5l" pravog dima i neces dozivjet izdah,
a ne da povuces 2,5l !
Old 04-18-2008, 19:29   #306
Gaucho

da, sve je to dobro ako je listo dobar, a kao šta si u prošlom postu reko da nije!
mi smo sve dobro napravili, to ti želin reć, da nije bilo nekih zajeba, i gorio je upaljač cijelo vrijeme dok smo ga punili, ali opet nije puklo...
ili ja nekužim tebe ili ti nekužiš mene, ali ja stojim iza ramoninog odgovora, jer drugo logično objašnjenje nemogu nać, to je stvar
i btw. kako ti moš bit siguran da je lišće dobro?
Old 04-19-2008, 03:08   #307
Wolfshade01

Registrovan: Feb 2008

Meni sa Botanic-arta još nije došlo. Nešto muljaju da triba 2 tjedna da reznica pusti korjen ... bla bla...ko' fol nemaju ih 5 milijuna u skladištu! Naručija reznicu za sađenje, 50gr lišča za 7E na sniženju, 10X extr. Salvie, Lion's Tail, Cebil i još neke sjemenčice bobice i cvjetiće. :P
Nvm. glavno da stigne.

@Gaucho
Koliko sam skužija dimili ste lišće, čuo sam više puta ta je lišče premalo potentno da te izvrne više od onoga kako si upravo napisao gore. Iz tog razloga se valjda i rade extracti. Sa hom-mejd extractom bi tribalo bit okej.
Wolfshade01 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2008, 06:06   #308
Gaucho

ma evo većeras je bilo ok, druga praona, i ložilo se još na višu temperaturu

znaći uzeli bong, sinoć ja smrvi to sve na sitne komadiće, ko čokolino izgledalo, složili dobro u bong, cilo punjenje, ali ne puno nabijeno, jer skužili smo da bolje pukne kad je manje nabijeno u bong i kad se sve spali, i onda naložimo sve to s mlaznin upaljačen dobro i navučemo se 5-6 puti dima, puna pluča, i onda ono počme te vuć na naslonjač ili na krevet, zavisi di stojiš, i počme ti se mutit, vruče ti je, i okineš se cerit nenormalno, od 7 likova samo 2 se nisu okinula (oba su samo 1 put spalila, valjda slabo povikli, pa više nisu tili)
ugl. nemožeš rić reć od vara, želiš reć da prestanu oni varit, ali niko te nerazumi, i tako nan je svima skoro isto bilo s varovima, i onda te pusti nakon minute, posli još lagano nosi 15 min i to je to, jedino je jedan sukljač teški zadnja 2 puta vidi neka vrata, tipa za izač iz tripa, pa ako izađe onda može stat 3-4 sekunde, ako stoji duže utekne trip i onda treba čekat da vrata prođu opet (vrata su bila televizijski ekran koji mu je eti isprid njega i okolo) i onda ga ta vrata ko vuču prema njima, a on svako malo govori nešto NE, NE, valjda da ne izađe iz tripa, ugl. bolje dosta nego jučer, ali ošla skoro cila kesa, ostalo još malo za napravit neki extrakt
pozz

2Wolfshade01: to ti svaki šop ima takvo pravilo, jer ne rade reznice ako nemoju kome prodat, jer in onda iz reznice samo biljka raste
Old 04-19-2008, 15:30   #309
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Aj fala Bogu
Samo isto ste vi toga podimiliiiiiiiiiiii
Ali bitno da ste bili "tamo", hehe

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2008, 17:09   #310
Gaucho

ma amo reć samo je ovaj jedan bi negdi, na sredini, amo reć od 1-5 lvl3 , a mi smo drugi lvl1 -2

šta niko nezna onda svaku koliko se mogu brat listovi, i kako procijenit koji je za ubrat (pitanja odozgo negdi moja)
Old 04-20-2008, 12:27   #311
Cutki

Cutki's Avatar

vidim ja da ti i dalje to konzumiras na los nacin..

1. ugasi TV, radio, bilo kakvu muziku sa vokalom ili naglim promjenama ritma,
mozda najbolje u tisini ili neku indijansku flautu...

2. nemoj brijat sa jos 5 ljudi koji svi puse to s tobom u isto vrijeme
dekoncentrira sve zajedno i svakog pojedinacno, a i pravilo Salvie je da netko
mora biti uz tebe tko je takozvani sitter- osoba koja pazi na takve gluposti koje
vi radite tj. pazi da nitko ne ometa ovu osobu koja ide na put.

3. cim ti meni pocnes pricat o 5-6 dimova i 5lvla vidim da nisi nista procitao o Salvii.
za pocetak, jedan udah bi se trebao zadrzati po 20-30 sekundi. da, znam da ti znas kaj
je 20 sekundi, ti si stara iskusnjara, al ipak cisto iz zajebancije, probaj uzet sat i gledat
jer odokativna metoda nije bas nesto..

druga stvar, u tripu Salvie obicno se razlikuje 6 nivoa
S- lagani osjecaj da se nesto dogada
A- promjenjena percepcija
L- lagane halucinacije
V- jace halucinacije
I- gubitak svake dodirne tocke sa svijesti
A- amnezija

od srca savjetujem da procitas
http://www.sagewisdom.org/faq.html
Old 04-20-2008, 13:44   #312
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Gaucho View Post
šta niko nezna onda svaku koliko se mogu brat listovi, i kako procijenit koji je za ubrat (pitanja odozgo negdi moja)
Kad uzmeš reznice, skineš lišće. Nevalja je puno rizat jer je svako rezanje šokiranje. Osobito dok je manja. Samo reznice i pići. Nakupiće se lišća, nakupit...

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2008, 17:52   #313
Gaucho

1. idem sad u matere uzet aboriđinske melose :)

2. svak bi povukao, pa onda se ćeka 10-15 min, pa drugi, i tako

3. ok, testiramo kasnije to

večini:
S- lagani osjecaj da se nesto dogada
A- promjenjena percepcija
jednom liku:
L- lagane halucinacije

još mi je 1-2 cm za isparit onoga pa onda opet testamo, i negdje u letu pročitao da nije preporučljivo često korištenje, zbog nekih ozbiljnih stvari, ili zbog tipa stvari ko s cigaretama i sl..., možda i zbog one ostkonzumacijske pomutnje kad nesmješ vozit auto/motor i sl.
Old 04-21-2008, 18:16   #314
Gaucho

evo danas u 3 bilo okupljanje za probat taj 2x, i mogu reći da je bio dobar, metoda je bila uzimanja ono s 20 sekundi zadržavanja štopanih, i po 2-3 dima ko stigne, ali caka je da neuspiješ stignut taj 3 dim jer variš ko budala! Činimi se nekako da nije to neki film, ali imali smo neke filmove, ništa sad extra da vidimo nešto van sobe, nego ono vuče te na ljevu stranu ko da propadaš, tako nas 2-3, jedan je zamislio sebi da je retardiran, a da sam mu ja otac, i zalipi se uz vrata cijeli i stišče se uz njih, kao tamo je neki prolaz, tamo ga vuće...
koja bi doza bila ok s 1-2 dima a da imaš bar V u onoj klasifikaciji. Bi li 5X s jednim velikim dimom bio ok, ili da idemo na 10x, i pitanje jedno od prijatelja, koju dozu/caku primjenit da traje par minuta duže, možda veči extract ili nešto drugo, mislim da je bila caka u extractu
Old 04-21-2008, 22:59   #315
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Jedan post na jednom drug forumu na kojem sam duze nego ovdje:

Just ordered some Salvia 80x online, note, this will be my first time taking anything like this, i will describe my trip when i get it, gonna throw in A strobe light.....just to see what happens

Onak.....

...ne
Old 04-21-2008, 23:10   #316
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

Isuseee.. koji idiot.. :)))))

Al iskreno mislim da netko sprda rulju na forumu jer ostali komentari su garant u stilu.

(slow motion jump-scream action movie style) NNnnNnnnOooOOOOoooooooo! Doooonnnttt doooo ittttt arrrhhrgrggggghhh..
elephant0r is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2008, 11:35   #317
Cutki

Cutki's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaucho View Post
evo danas u 3 bilo okupljanje za probat taj 2x, i mogu reći da je bio dobar, metoda je bila uzimanja ono s 20 sekundi zadržavanja štopanih, i po 2-3 dima ko stigne, ali caka je da neuspiješ stignut taj 3 dim jer variš ko budala! Činimi se nekako da nije to neki film, ali imali smo neke filmove, ništa sad extra da vidimo nešto van sobe, nego ono vuče te na ljevu stranu ko da propadaš, tako nas 2-3, jedan je zamislio sebi da je retardiran, a da sam mu ja otac, i zalipi se uz vrata cijeli i stišče se uz njih, kao tamo je neki prolaz, tamo ga vuće...
koja bi doza bila ok s 1-2 dima a da imaš bar V u onoj klasifikaciji. Bi li 5X s jednim velikim dimom bio ok, ili da idemo na 10x, i pitanje jedno od prijatelja, koju dozu/caku primjenit da traje par minuta duže, možda veči extract ili nešto drugo, mislim da je bila caka u extractu
hm..
pa ajmo ovak:
ako hoces da traje duze, trebas zvakat lisce.

a za jacinu ti je bolje sto jaci ekstrakt to jaci trip.
10x recimo za pocetak, pa vidis dalje,
samo je i dalje stvar onoga tko vuce.

ako imas i 20x a ne drzis upaljac iznad cijelo vrijeme
ili ne povuces puna pluca
ili ne zadrzis 20+ sekundi uzalud ti sve..

ak sve napravis dobro
Old 04-22-2008, 12:50   #318
Wolfshade01

Registrovan: Feb 2008

Quote:
Originally Posted by ROX View Post
Jedan post na jednom drug forumu na kojem sam duze nego ovdje:

Just ordered some Salvia 80x online, note, this will be my first time taking anything like this, i will describe my trip when i get it, gonna throw in A strobe light.....just to see what happens

Onak.....

...ne
Hahaha...taj će da ode u krasan qurac
Wolfshade01 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2008, 13:06   #319
Gaucho

ok, nego me zanima samo, svaku koliko se može reznica uzimat, i svaki put kad se uzme lišče se s nje počupa (?) a od "majke" ništa (?), to je slabo opisano ovuda,
koliko brzo se razvija, tj. koliko bi koja vaza bila vremenski dovoljna, koja vaza max, jer imam priliku uzet sada, tj naručit, pa kad dođe pred ljeto da je ostavim u kući da se mama brine o tome jer ljeti sam svako par tjedana kući, pošto radim 0-24, pa ne stignem otić kući, možda 1 dnevno na doručak, ili da je naručim na kraju ljeta oko 10 mjeseca pa da tad poćmem o njoj brinut, tipa neki box, ili može na prozor ako joj netreba puno sunca

hvala
Old 04-22-2008, 14:41   #320
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

ala Gaucho, pa kako će ti ko reć kolka ti vaza triba, za biljku koju nitko nikad vidio nije - a i to, koliko klona u koliko vremena - pa kad ti stigne, pa ćeš vidit kako se razvija, koliko ima grana i kakvih, i sve te lipe

ovako, jedino da ti neko izgata, na lišće

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules