Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 02-18-2007, 13:53   #1
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
Default Datura

Ta prekrasna,sveta i močna biljka,mislim da napokon imam priliku,konzumirati je.Gotovo sam siguran da imam daturino sjemenje.Prekrasni veliki bijeli cvijetovi koji se otvaraju po noci,plod bodljikav,slican kestenu,visine oko 1.5m,neobicni listovi...tako je izgledala samo tad nisam znao sto je.I sjetio sam se da imam sjeme,cijeli bodljikavi plod sa mnogo plosnatog,žučkastog sjemenja.
Planiram je koristiti tek kad budem imao par slobodnih dana,oko uskrsa,svejedno želim do tad saznati sve što je moguće.
Zanima me koliko je sjemenja potrebno konzumirati da bi se postigao efekt?
To što neću moči čitati par dana nije problem,važno mi je hoće li mi tih par dana biti proširene zjenice ili su zjenice proširene samo za vrjeme tripa?Jer teško da je moguće izdržati danima da mi nitko ne vidi oći,a sa proširenim zjenicama nebih dobro prošao.
I još nešto sjemenje je od prije,mislim 2g,bilo je u prilično dobrim uvjetima,mislim da nije moglo izgubiti na snazi?
Ostavit ću dio sjemenja za sadnju,pa ako netko zana može i koji savjet,kad,gdje i kako ih posadit,jel može indoor.

Hvala unaprjed na odgovorima i savjetima.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 18:25   #2
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
Thumbs down

Moj savjet: Nemoj to da jedes.

posto me neces poslusati kako god okrenes, zelim ti sve najbolje i nadam se da ce ti na kraju biti dobar trip. citala sam puno, pricala o tome isto toliko...neke savjete dala i na ovom forumu...pa da se ne ponavljam eto ti fino link i bar procitaj SVE i onda odluci oces li to stavljat u sebe ili ne.

http://www.erowid.org/plants/datura/datura_faq.shtml

sretno....
Old 02-18-2007, 18:37   #3
Inq

Inq's Avatar

Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Ima vec ova tema negde...

Quote:
To što neću moči čitati par dana nije problem,važno mi je hoće li mi tih par dana biti proširene zjenice ili su zjenice proširene samo za vrjeme tripa?Jer teško da je moguće izdržati danima da mi nitko ne vidi oći,a sa proširenim zjenicama nebih dobro prošao.
Ja bih brinuo o tome da ne poludim ili umrem a ne oci kakve ce mi biti. Ne da neces moci citati vec ces mozda zavrsiti u ludnici a shvatiti gde si tek posle 2 dana...

Datura nije droga vec OTROV !

- proklete 3 tacke...
LST tutorial
Vodic za bolesne biljke i nedostatke u prihrani
Vutra.org pravilnik

Pre nego sto pitate u vezi zutih fleka ili odumiranja i susenja biljke prvo procitajte ovo:
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...p-upitnik.html
Inq is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 20:08   #4
DirtyDeeds

Ma proucio sam sve,a ma bas sve sto sam mogao naci.Nado sam se jos nekom savjetu i odgovorima na moja pitanja od ljudi koji znaju vise,koji imaju iskustvo.Ja definitivno ne spadam u skupinu ljudi koji se drogiraju ili bar trude drogirati jer zele privuci paznju,jer imaju mnogo problema,i tako a to je mislim dovoljno vidljivo iz toga da zelim probati Daturu koja i da je dostupna u svakoj trgovini ne bi nikad postala popularna droga ali ja zelim znati,pokusati testirati granice mog uma ako za***** za to nece biti kriva Datura vec ja jer mozda nisam spreman ali odlucio sam.Vjerujem da mi savjetujete da ne probam jer vam je zbilja stalo do zivog bica a ne jer mislite da mozda nisam dovljno vrijedan za Daturu ili ste ljubomorni sto mozda vi niste imali priliku,hvala,ali odlucio sam.
Molim vas pomozite mi sa odgovorima na moja pitanja i savjetima.Znam da danas mnogi ljudi jednostavno uzimaju sve sto djeluje makar bilo otrov samo da bi se nadrogirali,Datura koaznjava takve,vjerujem da ja nisam takav,Datura ce prosuditi ali svejedno se zelim osigurati da ne s***** zbog recimo prevelike doze a i zelim za svaki slucaj ako prezvim znati hocu li imati prosirene zjenice sljedecih par dana pa da cekam ljeto i cjeli dan nosim naocale :-) :-( :-).
Old 02-18-2007, 20:13   #5
DirtyDeeds

Quote:
Originally Posted by Inq View Post
Ima vec ova tema negde...

Ja bih brinuo o tome da ne poludim ili umrem a ne oci kakve ce mi biti. Ne da neces moci citati vec ces mozda zavrsiti u ludnici a shvatiti gde si tek posle 2 dana...

Datura nije droga vec OTROV !
Mene ne brine hocu li poluditi ili umrjeti,potrudit cu se da se to ne dogodi a ako ne uspijem onda je tako moralo biti.

I da Datura nije droga ali nije ni ortov kao sto ni Marihuana i mnoge druge biljke nisu droga ni otrovi one su jednostavno ziva bica koja nam pomazu ili odmazu ovisno o tome sto i kako,cinimo,zelimo.
Old 02-18-2007, 21:08   #6
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Kod dature nema doze...u tome i je problem.... za nekog je 100 sjemenki previse za nekog premalo...

postoje i drugi nacini da si testiras granice svoga uma....razmisli malo o tome.

probala nisam jer sam svjesna rizika...i nije vrijedno toga. Imam polje datura na selu gdje mi zive starci...da sam htjela mogla sam. Ti moras imati kontrolu nad onim sta konzumiras...ne biljka. ona je sredstvo a ne tvoj krvnik. ako ti je vec do testiranja svog uma, sto ne jedes gljive, kaktuse ili pusis salviu i vratis se sigurno na ovaj svijet bez posljedica???? cemu ekstremno ako nije nuzno???

odgovor...da zjenice ce ti biti velicine lopte jos par dana nakon.

sretno ti bilo...javi nam se da vidimo jel si ziv ako se ipak odlucis jest.
Old 02-18-2007, 21:12   #7
Inq

Inq's Avatar

Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

ok tvoj je izbor... lepo se provedi... :)

- proklete 3 tacke...
LST tutorial
Vodic za bolesne biljke i nedostatke u prihrani
Vutra.org pravilnik

Pre nego sto pitate u vezi zutih fleka ili odumiranja i susenja biljke prvo procitajte ovo:
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...p-upitnik.html
Inq is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 23:14   #8
DirtyDeeds

Quote:
Originally Posted by RedSh View Post
Kod dature nema doze...u tome i je problem.... za nekog je 100 sjemenki previse za nekog premalo...

postoje i drugi nacini da si testiras granice svoga uma....razmisli malo o tome.

probala nisam jer sam svjesna rizika...i nije vrijedno toga. Imam polje datura na selu gdje mi zive starci...da sam htjela mogla sam. Ti moras imati kontrolu nad onim sta konzumiras...ne biljka. ona je sredstvo a ne tvoj krvnik. ako ti je vec do testiranja svog uma, sto ne jedes gljive, kaktuse ili pusis salviu i vratis se sigurno na ovaj svijet bez posljedica???? cemu ekstremno ako nije nuzno???

odgovor...da zjenice ce ti biti velicine lopte jos par dana nakon.

sretno ti bilo...javi nam se da vidimo jel si ziv ako se ipak odlucis jest.
Hvala na odgovoru.

Mozda je ponekad ekstremno nuzno,ne samo sto ima efekt drugaciji od bilo koje biljke i kemikalije nego je tu jos i osjecaj da skaces u vodu sa visne tek nesto vece od one koja bi te moze ubiti te imas sansu da prezivis.Dvije sjemenke su mi malo prosirile zjenice i dale minimalne vizualne nesto,tako da vijerujem da ce meni 10-15 za prvi put biti dovoljno.Pokusat cu sa sadnjom biljeke tako da mogu zbilja polako poveavati dozu ako ne onda cu u max. 2-3 puta morati otkriti koliko je dovoljno za efekt koji je znacajan a opet podnosljiv.

Javit cu vam,makar iz ludnice :-)...nakon uskrsa a mozda zbog dugotrajnog prosirenja zjenica pricekam ljeto,svakako cu to uciniti ali nisam u zurbi,do tad druge biljke,a Datura vreba iz tame i ceka taj trenutak.

Pozdrav.
Old 02-19-2007, 02:17   #9
Weedeemer

Weedeemer's Avatar

Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

ej dirty, ja bi s tobom na daturu...pa ko ga jebe idemo skupa u ludaru! (zg)

ocemo se roknut ispred doktora na hitnoj.... tak da nam vjeruju kasnije

....znam kak je na otrovu, i nebi to volio proživjet ponovo. bolje da smo im pri ruci ak zagusti....

EDIT: sad sam skuzio da se u prvoj recenici krije rima

~ Jesus on Rock and roll
Weedeemer is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 10:28   #10
DirtyDeeds

Redeemer slušaj ja cu konzumirati Daturu iz razloga puno drugačijeg od onoga zašto ju ti želiš konzumirati.
To je mnogima glupo(konzumirati Daturu iz zabave,kao sto ti zelis)ali to je tvoj izbor i svejedno ces nesto nauciti,najvjerovatnije:nikad vise blizu Datur,iako takve stvari nikad ne bi smijele biti zajebancija,naposljetku i ne mogu biti zajebancija jer na minimalno 12 sati(vjerovatnije između 18-48),ako nisi za to,pozeljeti da je tvoja skrivena strana ostala skrivena jer malo tko voli najskrivenije kutke svoga uma.
Vidim da ne bi odolio da dodjes u priliku,postajes ludjak i ako se vratis sa spoznajom svoje druge do tad neotkrivene strane vjerovatno imati bolno iskustvo....onda pokusaj,ako ikad budes imao priliku,ucini to najbolje sto mozes,prouci sve sto je dostupno,pokusaj nekoliko dana prije konzumacije,smiriti se,ocistiti od negativnoga,ne konzumirati nista(tjednima) i u tvom slučaju pripremiti za.......zabavu iako je vrlo mala vjerovatnost da ces takvu zabavu ponovno pozeljeti,vjerovatno nakon toga neces zeljeti konzumirati ni pivo,nikad vise.
Old 02-19-2007, 12:15   #11
Weedeemer

Weedeemer's Avatar

nisam shvatio, iz kojeg tocno razloga ti želiš daturu?

da zavrsis na hitnoj? hmm ....

da vidiš jel ti zvono kucnulo il nije?

da se urokaš, pa da malo žmiriš?

~ Jesus on Rock and roll
Weedeemer is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 13:36   #12
San Pedro de Peyote
Guest

datura ili tatula. raste pored otpada, i ne da je otrovna nego je SMRT. Znam da su neki ljudi stvarno zavrsili u ludnici od nje i vise im se um nije vratio. Naravno, probaj je ti, ali ne preporucujem je ni za woo doo;)
  Reply With Quote
Old 02-19-2007, 20:24   #13
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

pokusala pejo moj...nece da slusa...nek mu je sa srecom
Old 02-19-2007, 21:23   #14
DirtyDeeds

Quote:
Originally Posted by Redeemer View Post

nisam shvatio, iz kojeg tocno razloga ti želiš daturu?

da zavrsis na hitnoj? hmm ....

da vidiš jel ti zvono kucnulo il nije?

da se urokaš, pa da malo žmiriš?
Daturu zelima da vidim jel zvono kucnulo il ne,shvati to kako zelis.
I kao vecina ovdje mislim da to bas i nije najpametnije,jednostavno je glupo,za mene ne,tj.meni nije,ja to zelim i da imam i tone kaktusa,gljiva,slavi svejedno bih je probao.

I jos jednom:DATURA NIJE OTROV.A sad ako je SMRT ond jedino sto moze uciniti je pokazati ti jes li mrtav ili ne.A nije tako,po meni je Datura biljka koja se nadovezuje na mozak i funkcjonira zajedno sa nasim naj osnovnijim,jednostavnijim,najnuznijim dijelovima mozga.

Btw.Datura i u minimalnim kolicinama prosiruje zjenice na ne bas kratko vrijeme,to sam sam iskusio.

Pazljivo s tom biljkom,to je ruski rulet,samo sa 5 a ne 1 metkom.

Netko je rekao da samo 1% ljudi zavoli Daturu,nazalost mozda je voli i vise ljudi ali je nemogu ponovno uzeti jer budu mrtvi/postanu biljka.
Old 02-21-2007, 19:05   #15
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005
Default Datura

Ej ljudi ja sam dobio od jednog frenda sjemenke bunike.Ima ih negdje oko par stotina a on mi je rekao da je za trip dosta 20 sjemenka.Ja i jedan drugi frend uzeli svaki po 50 i ništa-nula efekta.A siguran sam da je to datura inoxia 100%.Sad dali je problem u tome šta su sjemenke suhe ili??
Pomozite jer nisam baš upoznat s tom biljkom
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2007, 20:31   #16
Rade

Rade's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Isto mi se desilo prosle godine sam otisao i pored reke pronasao bunike uzeo 25 semenki i nista mi nije bilo. I ja sam se pitao da li je zato sto su semenke vec bile suve. Otad je nisam probao. Ako imas jos semenki skuvaj caj od njih i popi pa vidi hoce li te onda raditi.
Old 02-21-2007, 21:14   #17
grgech

grgech's Avatar

Registrovan: Feb 2007

bash bih volio da vidim nekoga da uzme 25 sjemenki tatule(datura inoxia) a da nevidi bar jednog zmaja, to nije istina. ako je to stvarno datura uzmi jedno 10ak sjemenki nebitno jesu li osushene ili nijesu, sazvaci ih i progutaj ako te to neuradi ti si prirodni fenomen.
Old 02-21-2007, 21:19   #18
DirtyDeeds

Rado bih znao sto ste napisali.ali ne nakon Dature jedva vidim ta slova,ali se poboljsava se vjerujem da ce do sutra biti sve o.k.Izgleda da sam ja jedan od onih kojima treba vise od sto sjeemenki ali definitivno je Datura,osjecaj koji me stalno prati je da bar imam jos,a opet razmisljam ..a da sam uzeo recimo 2X ond bih potpuno uronio u Daturin svjet.
Fizički efekti su dosta neugodni:zjenice(malo sitnija sova nemoguce je citati),ogromna suhoca usta,plavi nokti,crveni dlanov i lice,blaga glavobolja,smušenost,pokušavate sasvim normalno govoriti i azmisljati ali ne ide...
A ugodni efekti su cudni kao da neprestano ulazite z san,da sam imao dovoljno vjerovatno bi potpuno uronio zatim osjecaj poput pijanstva samo mnogo ugodniji,osjecaj kao da hodate po vodi...
mislim da je ova bljka prilicno opasna,
Jel mozda neko zna o uzgajanju tako da ponovno dobijem te ljepe sjemenke,samo sto cu sljedewci puta uzeti vise ali samo kad budem imao dosta slobodnog vremena.

Datura nikad nece postati droga za subotnje veceri,ugodna iskustva u svojo kuci vec ce zauvjek kao i oduvjek biti opasno sredstvo za doživljaj ludila ili na pravi naci i u pravoj kolicini uzeta moze koristit za spoznaju djelovaga ssvog uma.,te za spoznaju da u nekim drugim svjetovima ne smatramo normalnim nase svaodnevne aktivnosti.

Kad pprogledam skroz mozda jos nesto dopise,
Old 02-21-2007, 21:34   #19
DirtyDeeds

Evo uspje sam procitatati vecinu i vec od 2sjemenke postoje efekti,5 vidljive u promjene u percepciji,25 takodjer promjenita percepcija + glazba se cini vrlo glasna i intenzivn,osjecao sam se kao da sam u glazbi,90.tak sjemenki=dosta velika promjena u percepciji,tu i tamo nest ovizualno,ne bas prave halucinacije..
Kao sto je tu netko rekao(ispricavam se sto jos uvjek nisam zapantio nickove) da je za nekoga 100sjemenki premalo a za nekoga previse + svaka biljka ima svoju acinu.
Isto kao sto nije svima potrebna ista kolicina da se napuse a ni svaka vutra ne sadrti jednako THC,i to je to,svako tko zeli probati,a nemojze jer mnogi ljudi ce se sjebat tako a ako znte,ne samo predpostavljate nego znate da ste spremni za to pa ljepo krenete od 10-tak sjemenki pa doone kolicine kojom postignute zeljeni efekt.

Sve lose sto procitate o Daturi prilicno je istinito,pa stoga pazljivo,nemojte misliti da su to samo lazi..Ako uzimate Daturu uzite u obzir da ce vam se svii losi efekti za koje ste saznali dogoditi.
Old 02-21-2007, 21:44   #20
DirtyDeeds

Thumbs down

Zasto su moje poruke izbrisane 2min nakon sto sam se namucio da ih napisem!!!!!!!
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules