Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 12-21-2007, 13:10   #141
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

btw. kratak odgovor na tvoje pitanje oce radit je-oce i ubit.
E ako samo oces da se uradiš odi do dilera i kupi si neešto.

Javi se da bar znamo da si živ.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 16:35   #142
Ja sam ja

Registrovan: Oct 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Braco moja, nije to ono sto ste opisali, zarolao sam caj popio, za pola sata bio sam ko ozderan, otisao sam od kuce i seto zvao ortaka,kad me je video prasnuo je u smeh oci ko krofne, pijan odvaljen jedva govorim i hodam, ali HALUDZE nema nema ludila itd... danas odem do skole jos malo me radilo sada nista, Dobro sam,Ganja je majka svih biljaka
Ja sam ja is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 16:37   #143
Ja sam ja

Mada dans mi dolazi ortak iz NS istripovo da ne vari vec tri meseca,pa cu otici po dature i skuvati jos jedan caj popicemo ja i on,pa kad pocne da sljaka videce oce pusiti il nece
Old 12-21-2007, 18:48   #144
Cutki

Cutki's Avatar

Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 3

zbog takvih vecina biljaka dolazi na listu zabranjenih...

kad bi se svi odnosili prema biljkama s postovanjem koje zasluzuju,
svima bi bilo bolje.
ne vjerujem da mozes uopce razmisljat o tome da ides tripat na daturi
dok ti traje skola..
to uopce nije blizu svrhe, to je uzimanje bez cilja, samo da se nadrogiras...
nezahvalno i neodgovorno.

meni je to strasno..
Cutki is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 19:07   #145
DirtyDeeds

Da......tuzno sto neki ljudi uopce ne postuju biljke koje ih vode u druge svjetove.

Ja sam ja,koja je bila doza?Ocito da caj od sjemenki ne valja.Nisi valjda stvarno napravio od oba ploda,ako jesi za tebe je bolje snifat ljepilo.

Nemoj sjebat ortaka sa velikom dozom,daj mu da se informira pa onda nek bira oce piti caj.

Bolje jedite.Sjemenke nisu za pravit caj jer su pretvrde i vjerovatno puno kemikalija ostane u sjemenkama.
Old 12-21-2007, 20:14   #146
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

treba sto prije onaj gajd prevest i sloziti jer vidim da ovo postaje totalno sjebano...no opet biseri ne citaju gajdove oni su samo pametni. jer vidis npr. artuv ti kaze sjemenke zvaci a listove fino u caj, sto je i sama logika..ali ne. mudro vrlo.

takoder je divno kada mladi ljudi idu u skolu i tako se razbijaju jer bi oni bili haj i kul i uber frajeri...ma milina. volim ovaj svijet. i djecu bistru u njemu.

salu na stranu kao i moj sarkazam. ako vec dodes na forum, savjetuj se i pitaj i onda mudro postupi. a ne ovo...pih. DJECO nije vam Datura BOMBONA
Old 12-22-2007, 09:46   #147
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Meni nije jasno jer nitko od vas tak veseljaka što sam tak bi jela daturu nije malo uplašen za svoje mentalno zdravlje jer nije to sam ono da moš ko spalit frulu ipak je to malo jača gudrovina. A mislim ić u školu kad si na daturi predivno što bi profesorica rekla kad ju mrtav ozbiljan pitaš zašto joj pauci izlaze iz glave?
Old 12-22-2007, 23:32   #148
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Osnovna škola speed, datura, svaki dan napušen ja ću ti ko tvoja majka reći znaš ije ti to dobro sine
Old 12-23-2007, 09:14   #149
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

Ma bravo...sarkazam ti je na nivou :)
Old 12-23-2007, 12:46   #150
DirtyDeeds

Ja sam ja,ti si ti si bas na vrjeme kreno uzimati droge tak da se u srednjoj možeš pozdravit sa svojim mozgom.Mozak ti se nije još pravo razvio a vec ga uništavaš.A baš kad ti budu trebale droge neces ih moci uzimati.
Old 12-24-2007, 14:31   #151
Ja sam ja

Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds View Post
Ja sam ja,ti si ti si bas na vrjeme kreno uzimati droge tak da se u srednjoj možeš pozdravit sa svojim mozgom.Mozak ti se nije još pravo razvio a vec ga uništavaš.A baš kad ti budu trebale droge neces ih moci uzimati.

Daj bezvezna nam je rasprava,vi me tovarite ja se drkam sa vama.

Nisam osnovna 4 srednje sam idem u Ekonomsku školu.Studiraću filozofiju ili istoriju ili književnost.

Samo sam rekao da nije radila jbg.

Rekao sam sebi da cu ponovo uzeti ali svža semena na prolece ili leto

PoZz
Old 12-24-2007, 16:41   #152
DirtyDeeds

Napiso si nesto osnovna pa smo pomislili-----šta?-----da si osnovna škola.

Nisi samo reko da te nije radilo-uzimaš Daturu i ideš u školu,wtf?Kad pojedeš sjemenke shvatit ces zašto je to zbilja glupa ideja.

Vidim da si svakako odlucio jesti Daturu.....aj sad da ne budeš tužan.....ako su sjemenke od ove godine ne moraš cekati jesen.
Old 12-25-2007, 01:23   #153
artuv

Registrovan: Dec 2007
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

dobre su ti sjemenke ako su i stare samo ih zvaci...a ako mos lisca nabavit (vidija san prije par dana u nas jos ima i lisca i plodova) pa ih naberi i kuvaj caj ako bas oces..
a svjeze sjemenke ce iduce godine bit sredinom devetog miseca, nista prije...
artuv is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2008, 22:53   #154
sajker

sajker's Avatar

Registrovan: Feb 2008

domaća datura stramonium, raste mi kraj kuće.
uzimo nekoliko puta - gutanje sjemenki, a nedavno i čaj. oprezan sam s količinama.
progutane djeluju za oko sat vremena, ovisi... treba vremena da se apsorbiraju. čaj djeluje puno brže.

efekti su uglavnom dehidracija, privremena osjetljivost na svjetlo (proširene zjenice al ne traje dugo), ubrzan rad srca, povišena tjelesna temperatura, vizualne halucinacije...
zajebana je zbog toga što ne možeš uopće znat koliko je koja sjemenka jaka dok je ne probaš, tako da je neko doziranje napamet nemoguće.

sve u svemu, u sigurnim količinama zanimljiva droga - nije za tulumarenje, al valja za meditaciju. mislim da je većina neugodnih iskustava s daturom posljedica predoziranja - ljudi uzmu puno, misle da ne radi, pa uzmu još. ako se konzumira razumno, ne stvara probleme. nikakvi problemi s vidom, nikakvo ludilo ni trajno poremećena neurokemijska situacija.
eventualno neznatne poteškoće pri uriniranju koje mogu trajat dan-dva.
ništa posebno.
sajker is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2008, 03:14   #155
Wolfshade01

Probao nekoliko puta. Pušenje listova isključivo, sjemenke oralno&čaj nisam još probao ali hoću jer nalazim ovu biljku interesantnom. Uglavnom, ja i par frendova počeli smo oprezno sa malim količinama - boje su čudne, loša percepcija prostora, jako je teško odrediti što je blizu a što je daleko, pogled kasni - to mi je teško opisati, efekt sličan kao da igraš half-life igricu sa framerateom 4 fps i naglo se okreneš uljevo :P i ta več čuvena suhoća usta. Nikakve halucinacije nisam imao, više kao neko čudno pijanstvo.

Jednom prilikom poslije uzeli smo dosta veće količine, također pušili. Tu je već bilo više efekta ali ništa što bih opisao kao izrazito neugodno ili opasno. Frend mi je okej opisao osjećaj, kaže da se osjećao kao da je pao s marsa i to je recimo prilično blizu istine. Gadna dezorjentiranost i konfuzija, nesuvislo pričaš, stvari koje su inače fiksne sad se miču naokolo itd.

I btw. pušenjem efekt ne traje ni približno dugo koliko ljudi govore da traje kad uzmeš oralno. Zvizne za cca 15min a efektivno traje sat do sat ipo.
Sutra ujutro si 'ko nov. Sutradan sam vozio 300km do kuće bez prevelikih problema.
Wolfshade01 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 00:43   #156
artuv

Quote:
Originally Posted by Wolfshade01 View Post
Jednom prilikom poslije uzeli smo dosta veće količine, također pušili. Tu je već bilo više efekta ali ništa što bih opisao kao izrazito neugodno ili opasno.
aktivne kemikalije u daturi su atropin i skopalin, koji su otrovi. konzumacija otrova je opasna (valjda je svima jasno da se od otrova otrujes, kao sta mu i samo ime kaze, a kao rezultat mos umrit)..i logicno je da je konzumacija otrova neugodna (kome je ugodno bit otrovan)..to nije psilocibin ili nesto tako, koji je halucinogen, nego otrov, delirant, dovodi u stanje delirija. delirij je jedno zanimljivo stanje al je ono sta mu prethodi ekstremno neugodno i toga triba biti svjestan, pa ko oce nek izvoli..to govorim za vece doze, koje se postizu zvakanjem sjemenki i cajem..

sta se tice pusenja ja smatram da to nije pogodan nacin za unos vecih doza otrova u tjelo cisto zbog velike kolicine koju bi tribalo popusit za doc do pravih efekata (a mozda tu igra ulogu i toplina koja mozda unistava otrov, ovo neznam, samo nagadjam), al znam da je najbolji nacin zvakanje sjemenki, bilo suvih, bilo svjezih..

i s daturom uvik pomalo i pametno, to je otrov, doslovno..
Old 02-14-2008, 02:16   #157
Wolfshade01

Razlika je u tome šta kad pušiš zvizne brže ali brže i pusti. Barem nagađam jer još nisam probao jesti. Zapalit možeš slobodno, nema ludila ni teških halova osim ako se baš pošteno ne prepušiš. Probat ću pojesti malčice ali kad budem na godišnjem, nemogu sebi priuštiti da dođem s***********n na posao, eli.
Wolfshade01 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 13:41   #158
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

Quote:
Originally Posted by artuv View Post
aktivne kemikalije u daturi su atropin i skopalin, koji su otrovi. konzumacija otrova je opasna (valjda je svima jasno da se od otrova otrujes, kao sta mu i samo ime kaze, a kao rezultat mos umrit)..i logicno je da je konzumacija otrova neugodna (kome je ugodno bit otrovan)..

I alkohol je otrov uz to sto je psihoaktivan pa izgleda da to nikog ne smeta. Dapace, ta tradicija se njeguje kao nesto sveto.. cak i pop u crkvi pije vino. Ljudi umiru od trovanja na dnevnoj bazi.. al to je sve ok i nikog stranog nije briga jer njihova je krivnja sta su pretjerali. Ja se zapravo slazem sa takvim razmisljanjem jer alternativa je prohibicija, a zasto bi mojem susjedu bilo zabranjeno popit casu vina za rucak samo iz razloga sta netko drugi nije sposoban biti umjeren?

My point is.. ima puno ljudi koji uzivaju biti otrovani..
elephant0r is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 14:00   #159
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Granica izmedju lijeka i otrova i neje bas neka ocita. Atropin je jedna od najosnovnijih subastanci koje se koriste u medicini, pogotovo u hitne slucajeve.

Naravno, to nema nikakve veze sa (ne)sigurnoscu dature, al znate ono: "One man's poison, another man's cure"......ili tak nekak.....
Old 02-14-2008, 14:50   #160
artuv

@elephant0r
je alkohol otrov, ka i dosta ostalih stvari na koje nailazimo u svakodnevnom zivotu, al ako covik nije svjestan toga i popije tri litre rakije nece mu bit dobro..
a opet imas pravo da ima ljudi koji vole bit otrovani, samo je ruzno kad se neko otruje nesvjesno zbog neznanja, zato triba informirat ljude..pa kad su svega svjesni, ako zele nek se truju i uzivaju..
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules