Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 08-11-2007, 01:53   #101
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by grgech View Post
bash bih volio da vidim nekoga da uzme 25 sjemenki tatule(datura inoxia) a da nevidi bar jednog zmaja, to nije istina. ako je to stvarno datura uzmi jedno 10ak sjemenki nebitno jesu li osushene ili nijesu, sazvaci ih i progutaj ako te to neuradi ti si prirodni fenomen.

Majke mi moje ja sam uzeo i preko 50 sjemenki i ništa. A siguran sam da je to prava.Ma zajeb.
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2007, 03:29   #102
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Quote:
Originally Posted by psihonaut19 View Post
Majke mi moje ja sam uzeo i preko 50 sjemenki i ništa. A siguran sam da je to prava.Ma zajeb.
Iss dajte vec jednom shvatite da NEMA "prave" doze dature jer se potencija od biljke do biljke i osjetljivost od osobe do osobe toliko razlikuje da se ni erowid ne usuđuje pogađat ni približne doze. Nekim osobama treba 100 sjemenki jedne biljke za pravu dozu. Druge osobama od druge biljke 10-20 sjemenki moze biti dovoljno za trip, a 100 za smrt.
Old 08-11-2007, 03:36   #103
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Istina je sto ROX kaze, pa to je jedan od glavnih razloga zasto to niko normalan ne koristi (bez uvrede ) Upravo zato sto je nemoguce odrediti dozu...

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2007, 09:20   #104
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

koliko god da pricas da NEMA doze..uvijek ce se naci netko ko ce pitati A KOJA JE DOZA...
Old 08-11-2007, 11:48   #105
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Razlicita snaga i efekti izmedju razlicitih vrsta.Zdravija i jaca(vjerovatno i veca) biljka=manje potrebno.Zrelije sjemenke=manje potrebno.Recimo u vecini slucajeva 2-3 lista.

Istina da ti nitko ne može reci dozu.Za mnoge droge se znaju doze pa se opet nadju ljudi koji od te doze ništa ne osjete a i oni koji od te doze umru.

Kad netko zeli saznati dozu može poceti sa 20-tak sjemenki ili 1 listom i polako ce doci do zeljenog efekta.Ako poslje bude ponovno zelio može znati otprilike koliko je potrebno ali svejedno uzeti manje.

ROX je upravu da osljetljivost osoba jako varira tako da ce nekome trebati x2 da bi uopce djelovalo dok ce netko drugi umrjeti od toga.Dok ako nekome treba 100 sjemenki jedne biljke nece naci onu od koje mu je 25 dovoljno.Bitno je da je ista vrsta i da te sjemenke nisu bile od neke izmucene,bolesne biljke te su zbog toga slabe.

grgech vjerovatno uopce ne prica o Daturi.Zmaja gotovo sigurno necete vidjeti od Dature ali od Bunike možda.Čak i približno doziranje(10<sjemenki) odgovara.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2007, 17:56   #106
Theodor Scott

Theodor Scott's Avatar

Registrovan: Aug 2007

deeds, divim ti se jer si se usudio probat real otrov. ja sam imao priliku konzumirati belladonu.rasla je u mom dvorištu jednom davno. Mislim da je bila belladona, ali nisam potpuno siguran. čuo sam da su efekti konzumiranja slični onima dature, ali nisam imao hrabrosti. Ipak, dosta iskustva s drugim supstancama zbog kojih sam također imao halucinacije i promijenjen način razmišljanja dovelo me na to da su doktori pomislili da je moj čin bio pokušaj samoubojstva ili da imam šizofreniju i završio sam slično poput tebe- u psihijatrijskoj ustanovi oko tjedan dana. Jako sam znatiželjan što se dature tiče, ali it is a total madess. Ne želim ponovno proživljavati ono što sam proživio. Skoru smrt i potpuno ludilo that I wasn't really aware of

Last edited by Theodor Scott : 08-12-2007 at 18:03.
Theodor Scott is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2007, 23:51   #107
DirtyDeeds

Zbog čega si ti završio na psihijatriji?Predpostavljam da ti je vrjeme provedeno na psihijatriji bio najgori bad trip u cijelom životu ali i jako poučan trip.
Ja sam rekao kad su me doveli što sam uzeo a svejedno je neki doktor mislio da možda imam šizofreniju ili imam heoinsku krizu.
Na sreču u krvi nisu našli druge stvari koje sam konzumirao proteklih par tjedana inače bi ostao puno duže.Ovako u kartonu piše samo za Daturu i Marihuanu jer nebi bilo uvjerljivo da sam rekao da nisam nikad ništa drugo.
Old 08-13-2007, 15:15   #108
Theodor Scott

Theodor Scott's Avatar

Registrovan: Aug 2007

zbog dramina. Bio sam neiskusan psihonaut i nisam mogao nabaviti ništa osim njih. pročitao sam na erowidu da imaju halucinogeno djelovanje pa pomislih why the hell not? al eto bila je to najveća pogreška u mom životu. prije nego sam se srušio na pod napravio sam ustrašenu facu, nisam znao tko sam, odakle dolazim, što radim ovdje. Bratić mi je vikao nešto u facu i lupao po licu da se osvijestim jer sam samo gledao u zidove i pravio čudne izraze lica, gotovo ustrašene. nakon nekih sat vremena srušio sam se, pjena mi je išla na usta i tresao sam se i u grču skoro slomio obje noge. kasnije su me prevezli u bolnicu, ispumpali želudac, skinuli golog i stavili na infuziju. dok sam bio u bolnici mislio sam da sam kod kuće i pričao sa starom i nisam niš skužio tek do sljedećeg jutra.Cijelo vrijeme sam pušio imaginarne cigarete. Tako su mi rekle sestre i rekle su da hitna nije došla da bih umro u pišljivom kafiću...U pola noći dok sam ležao na krevetu došla je jedna sestra (siguran sam da nije bila halucinacija) i pričala je sa mnom oko dva sata kroz šapat: marko, zašto si to napravio. Ja sam objasnio, a ona me je zagrlila. Bio je to najljepši trenutak tada. A na psihijatriji Najgorih tjedan dana u mom životu. Nekoliko puta sam kovao planove kako da pobjegnem jer puštali su nas ponekad van, al shvatio sam da bi to samo pogoršalo stvar. A kada bi me ljudi iz grada, uključujući moje prijatelje, vidjeli u onoj bolničkoj pidžami kada su slučajno prolazili mimo zgrade osjećao sam se neugodno i poput kakvog luđaka...Ali svjedno sam im mahnuo i znali smo pričati . Nimalo poučno iskustvo...čisto ludilo :(

Last edited by Theodor Scott : 08-13-2007 at 15:38.
Theodor Scott is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2007, 16:12   #109
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Quote:
Originally Posted by Theodor Scott View Post
Nimalo poučno iskustvo
O neznas koliko se varas.
Old 08-14-2007, 00:24   #110
DirtyDeeds

O zbilja neznaš.
Old 09-23-2007, 16:58   #111
Diabloxxx

Diabloxxx's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Nasao sam Daturu s.
Dali je mnogo za prvi put 50 semenki,s obzirom da jos nisu zrele semenke?
I kakvi su efekti sa manjim dozama?
Diabloxxx is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 17:09   #112
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Ja bih se takođe nadovezao na ovo pitanje... Koliko je sjemenki potrebno ako se radi mast?
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 17:16   #113
DirtyDeeds

Ma prvo uzmi 25,postoje velike šanse da efekti budu 0 ali ako želiš slabe efekte 50 bi opet moglo biti previše a sjemenke sad kao i da jesu zrele.2 veca lista bi trebala biti dobra doza za nekih 12-20h djelovanja a mogla bi biti i vrlo malo doza a i velika doza.

Manje doze(bar je meni tako bilo) daju osjecaj ko da sam u snu,nema halucinacija,percepcija malo promjenjena...Takodjer i negativni fizicki efekti postoje=otrovan si,a tih nuspojava ima puno i nisu baš slabe.

Pripremi se da bar 24h a vjerovatnije par dana neceš moci citati.Ja ne mogu citati oko 1 dan nakon uzimanja a za jedno 2 dana mi se skroz normalizira vid.Vecina ljudi govori o nekoliko dana pa cak i tjedana dalekovidnosti.

Diabloxxx ako uzimaš Daturu zato što nemaš ništa drugo odustani odmah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 09-23-2007, 17:25   #114
DirtyDeeds

doors_of_perception na to pitanje neces naci odgovor.Ja bih za pocetak probao sa 100 ali zašto uopce praviti mast.Je da možeš onda vrlo efektivno ukljucit Daturu u sex....ali što se mazati sam za isti efekt....Moja cura ne zeli Daturu pa kad se opet poželim pojest cu sjemenke i to je to...

Jesi probo jesti ko što sam ti reko?Spontanost je kuljuc uspjeha odlaska na psihijatruju :-).
Old 09-23-2007, 17:42   #115
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Što kažeš ne mast? Šta nije da se onda isključi 1 otrov od koje zapravo nemaš koristi pri konzumaciji dature, te da je onda koža filter koja propusti samo onaj drugi, korisni psihoaktvni spoj? Ne znam, al sumnjam da pripadnici plemena uzimaju mast a ne oralno bezveze...

Da, ta doza je baš zeznuta jer odgovara individualnosti biljke... Ova, kojoj ja imam pristup, 1 ogroman list nije ništa pretjerano izazvao, 20 i 35 sjemenki apsolutno ništa. Šta da pokušam rađe sa lišćem ili sjemenjem? Lišće si vidio, maleno je, a biljka slaba...koliko bi trebalo toga za dozu? Nekih 6-7 komada? A sjemenja..nekih 100? Ne znam, ja bi rađe sjemenje...

Nisam još probao kao što si mi reko jer nisam imao još uvjeta (slobodnog vremena za sebe) za uzimanje, pa nisam htio navrat-nanos forsirat i uzimat nabrzaka... Negdje u 10 mjesecu ću uzet, a do onda ću već nabrat sjemenje pa ih pospremit...

Hahaha... ključ odlaska na psihijatriju :DD Glavno da postoji i brava za izać:)))
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 19:43   #116
DirtyDeeds

Pa nije baš tako...mnogo plemena jedu,a neki i puše ili šmrcu.

A ako misliš da je dobro da scopolmin ne prodje a atropin prodje i nije nešto posebno dobro.Obadvije kemikalije djeluju i upravo zbog odnosa atropina i scoplmina postoje razlike u djelovanju raznih vrsta Datura.U stvari psihoaktivni spoj(atropin) je ujedno i onaj koji te najviše truje.Sporiji pocetak djelovanja,postupno preuzimanje atropina kroz kožu mogu biti razlog uzimanja preko masti.

Dobro si odlucivo što ne žuriš.

5-10 takvih listća bi trebalo biti dovoljno za efekte no prilicno sam siguran ne i za neki pravi trip.Kod 50-tak sjemenki nisam ima halucinacije no bilo je zanimljivo.

Ja definitivno ne planiram u bližoj buducnosti pravi trip,iskustvo je za mene bilo zbilja intenzivno i poucno ali to definitivno nije nešto što poželiš svakih par mjeseci.A i ne želim reskirati da ponovno završim na psihijatriji.

Sljedeci put cu definitivno kombinirati s Marihuanom ili Slakom ili...
Old 09-23-2007, 23:28   #117
Diabloxxx

Diabloxxx's Avatar

Hvala na odgovoru!Danas sam otisao do mesta gde raste i nasao sam zrele semenke.
Ipak cu uzeti 25 za prvi put,radicu sa ortakom.
Javicu kako je bilo.
Old 09-24-2007, 12:12   #118
Diabloxxx

Diabloxxx's Avatar

Jel se koren pusi?
Jel neko probao,koliko se stavlja i kako?I kakvi su efekti tada i koliko traju?
Semenke se puse ili ne?

Last edited by Diabloxxx : 09-24-2007 at 13:12.
Old 09-24-2007, 13:42   #119
DirtyDeeds

Pusti korjen,nema razloga da ubijaš biljku kad su lišce ili sjemenke jednako dobre,zapravo bolje za konzumaciju.

Korjen nije za pušenje.

Možeš pušiti lišce ili sjemenke.

Kolicine potrebne za pušenje su vece nego za oralnu konzumaciju i vjerovatno je potrebno popušiti dosta vecu kolicinu.Svejedno treba vrlo pažljivo.

Napiso sam negdje u temi par savjeta za konzumiranje.

Uz ortaka koji uzima definitivno i neka bude jedna osoba koja ništa nece uzimati da pripazi da vam se ne dogodi neko sranje.Kod 25 sjemenki bi trebal ostati potpuno prisebni no ipak ne treba reskirati.
Old 09-24-2007, 14:05   #120
Diabloxxx

Diabloxxx's Avatar

Uzeo sam jutros 10 semenki cisto da probam.Nista.
Sutra cu da povecam malo.
Koliko traje trip kad pusis semenke,isto ili...
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules