Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Biljke

Biljke Salvia, Morning glory, Ayahuasca i sl.- uzgoj, rasprave, konzumacija, iskustva, savjeti

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 04-03-2007, 18:48   #21
Pampers

Pampers's Avatar

Registrovan: Mar 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Au brate, oladi... ephedra nebi trebala imati tako psihodelicne efekte. Mozda si se zatrovo, il ti je tlak skocio.

Pazi s tim i javljaj buduce kombinacije
Old 04-04-2007, 01:51   #22
BossGrow
pred ban

BossGrow's Avatar

Registrovan: Dec 2006

ova dva dana sam probao "maslacak", ovu koprivu, evo upravo je sad zvacem, ali ephedra je jedina stvar oko koje cu se potrudit
napravio bi ekstrakt, otkinuo sam nekoliko grana i cekam da se osusi, imam cini mi se 80% medicinski alkohol
e sad ako me netko moze uputit na tekstove o ekstrakciji koju mogu primjenit na ephedru?

off... dobio sam sjeme, tj danas sam posijao veliki afgan. mak, ako netko zna, jeli on kad se zareze luci opijum ili tu tvar treba nekako preradit

ps. danas sam stvarno unio svega u sebe, da sam krava dao bi 14L mlijeka
osjetio sam stvarno svakakve promjene stanja psihe ali strah je bio najzesci, ne mogu rec od cega je, moze bit od kombinacije? ne znam, inace po prirodi stvarno nisam plasljiv, smijem rec da me je jako tesko prepast, ali sam danas doslovno stresno dozivljavao i pomicanje vlastite sjene
evo jos nekih zapazanja, npr. vozim se u autu magistralom po ravnici i bezveze pogledam kmsat kad na njemu 120, da me netko pitao dao bi ruku da ne vozim preko 60
a popusio sam sigurno 2 kutije cigara
jedino mi je sad zao sto ne znam od cega mi se to dogadalo

ide mi i ovo pisanje :) pozdrav

Last edited by BossGrow : 04-04-2007 at 02:17.
BossGrow is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2007, 06:49   #23
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

Ne VOZITI AUTO!!!! A ne ne...

Nije ni cudo da ne znas od cega ti je sta bilo kad si potrpao u sebe sve i svasta...a da se orjentiras na jedno, pa istrazis mogucnosti...vidis i sam da ovako bas nema smisla...kao je nesto ali ne znam sta, ko, od cega....

meni je strpljenje i umjerenost Majka Mudrosti. orjentiras se na jedno i sagledas iz vise kutova, pa krenes dalje i oznacis kao RESENO

Uzivaj u daljnjim istrazivanjima...oprezno i mudro
Old 04-04-2007, 12:28   #24
BOTANIK

BOTANIK's Avatar

napisat cu ovdje jel smatram da ce se prije primjetiti pa se lako moe obrisati ako smeta.

nego kakvo je to zakljucavanje tema morning glory-a, ako nemozete zakljucati tudja usta to ne znaci da se topic mora zakljucati. prosirivanje svijesti aloooo a ne zakljucavanje.. argumenti da je tema obradjena su nebulozni, tako da apeliram da se tema otvori. cak nebih ni zelio da nekakav razlog bude ekstrakcija, to moze i posebno na sticky nego otvorit ju radi otvorenja samoga, da bude tu za sve.

vjecna i neunistiva..

editi: da nadodam samo pa se moze i obrisat/prebacit stagod ovaj post.

zahvaljujem se na obavijestenju Hasane. rodila se ova tema prije godnu i pol, neka prozivi jos koji trip ;)
poz

Last edited by BOTANIK : 04-04-2007 at 20:47.
BOTANIK is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 23:00   #25
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006

Bio sam u nedjelju u ponedjeljak usred dalmatinske zagore, u kanjonu rijeke cetine, al nazalost nije bilo Ephedre nigdje :(
Old 07-01-2007, 02:53   #26
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005

Ja biljku efedru nisam nikad probao.Nisam ni znao da je ima kod nas. Ali uzimao sam tablete sa pseudoefedrinom.Svaka je sadržavala 120mg i ja ih popio 6 sa 4 tablete kofeina od kojih svaka ima 500mg kofeina. To me diglo bolje od ikakvog speeda.Bio sam budan dva dana u komadu a pojeo sam samo jednu bananu i to jedva hahaha.Ali kad me pusti spavao sam negdje 20 sati.
Ali probat ću i biljku pa javim
psihonaut19 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2007, 22:07   #27
Portixius

Registrovan: Oct 2007

Jel na kraju netko provjerio dal su ove naše domaće efedre aktivne? Već neko vrijeme pokušavam doznati nešto o efedri općenito, ali izgleda da je u Hrvatskoj ta biljka slabo znana. Svaka informacija bi bila dobrodosla...

Inace, pitanje za one koje su probali - moze mi netko ukratko objasnit razliku izmedju kave i efedre? Sto je manje stetno, sto je bolje za razbudjivanje i koncentraciju itd...
Portixius is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2007, 14:11   #28
didjilidoo

didjilidoo's Avatar

Registrovan: May 2005

pa ono,imas kapi za nos...
efedra me vise fizicki digne,glavu manje neg kofein udari,dakle razbudjivanje da,konc ne bas.
didjilidoo is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2008, 12:22   #29
Ace

Registrovan: Jun 2008

Evo jedne dobre kombinacije sa ephedrom,uzeo sam 20gr susene ephedre (ako bas nemozete da nadjete biljku uzmite ephedrin kapi za nos
mada ne preporucujem ipak je to hemija) pomesao sam to sa 10gr crnog Indijskog caja (gledajte da bude neki kvalitetniji ne onaj jeftin u kesicama)
15 min se lepo prokuva ephedra a tek posle stavite caj i sacekate da se to prohladi.
Radi lepo bio sam budan 2 dana nije lose cak i ako se pomesa sa nekim alkoholom,a posle toga sam se razbio od spavanja,kad sam se probudio bio
sam ko nov nikad bolje nisam osecao.Probajte stvarno je dobro.Nije losa ni kombinacija crnog caja sa kofeinskim tabletama ali je mnogo slabije od
ovoga a i nije zdravo za srce.
Ace is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2008, 12:27   #30
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Da a ovo je sigurno jako zdravo za srce
Old 07-29-2008, 12:41   #31
Ace

Naravno da nije ni ovo zdravo i nikako nebi smelo cesto da se praktikuje ja sam probao sa prejakom dozom ali ponekad i moze samo sa malo manjom dozom.I sam crni caj je
opasan ako se previse pije."Niceg prvise"
Old 07-30-2008, 12:35   #32
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

20 g efedre si u čaj stavija???
ma daj stari hahha ... efedre je dosta jedna puna žličica na dva deca, ako ne želiš da ti od nje ne bude neugodno i/li opasno, a ne pol pakovanja od 50g posrkat - nije pak od 50g za dva čaja neg je to pakovanje čaja! a niš, dobar tek ...e dica, dica .. cc
Old 07-31-2008, 11:17   #33
Ace

Slazem se da je bila malo prejaka doza ali bar meni na primer nije bilo nista lose a nisam siguran kakva je ephedra koja ovamo kod mene raste,odnosno koju ljudi cuvaju kao ukras u dvoristima jer mislim da je nema ovako u prirodi,sigurno ima manje ephedrina nego ona koja raste u primorskim krajevima.
Old 08-24-2008, 23:28   #34
Largo

Registrovan: May 2008

evo ja sam u dubrovniku na ljetovanju i raste posvuda. nabrao sam pola šake sjemenki (crvena bobica raspolovljena na pola a unutra su dvije sjemenke) pa bi me zanimalo bih li to mogao posaditi u zagrebu? :D

a nadam se da ću i napraviti čaj uskoro. :)

za čaj se uzimaju vrškovi ili kako to ide?
i doza bi me zanimala... žličica sučenih grančica na šalicu?
Largo is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules