View Single Post
Old 08-10-2006, 21:01   #17
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by Petar Pan
Što se tiče vuve koju smo pušili, hm... kad bi ove bile barem upola tako dobre :party: Bila je to neka domačica koju je jedan moj frend osobno uzgojio u svome vrtu. Mislim da se radi o sativi, s obzirom na izgled listova, tako da sumnjam da će baš bit žbunjaste. Ali svejedno ću poslušat tvoj savjet i potrudit se oko njih, pa da im barem faza cvjetanja bude kako treba. Samo je problem što mi sajt i nije baš pri ruci (min. 1h hodanja), ali ipak... moja je moja

hvala i sretno s tvojim biljkama
Ako je budes pazio i uz malo sreće ne vidim razlog da ne bude dobra...nema veze što je domaćica, pušio sam i ja domaćice dobrog rada, ali to pretezno dolazi iz Albanije, groweri kao ja (mislim na one koji sade samo i samo za sebe) biraju sjeme (mislim da ovdje većina raje ganja nekako, pa kako god, da uganja što bolje sjeme...:)) A što se tiče vrste, može veoma lako biti sativa (poštoo reče da je haver neki tvoj domaćicu posadio?)...
To što ti je "site" malo dalji, imas auto??? ako ne, gledaj da isto tako zaljevas je??? Što se tiče djubriva, uzmi ono (ne znam sad omjere, Era zna a imas na forumu sve objasnjeno, sa "trazi" opcijom ces naci..), znači to jednom mjesečno (ne trebaš više). Gledaj pošto su vani, kad obilaziš, baci malo detaljniji pogled na listove, da slučajno je ne napadne neki pauk itd itd... Naravno moraćeš je i zalijevati (ako ne pada kiša nekoliko dana) znači sedmično najmanje moraš je obilaziti. Dobro bi joj prijalo da je malo okopaš okolo, ali pažljivo ne duboko da ne sjebes korjen... ako imas mogucnost izmjeriti ph vode sa kojojm je zaljevas, onda si na konju... :) što se kaže. Ako je vrijeme bezze, znači kiša, onda nemaš potrebe je zalijevati, i onda samo strpljenje...ovo sad sto predstoji biljci će odraditi sama biljka uz Majku Prirodu najbolje...

Sretno i javni kako napreduju, jos bolje ako mozes slikati ih :)

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote