View Single Post
Old 08-09-2006, 22:04   #58
imported_KezmanBG

imported_KezmanBG's Avatar

Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Da dodam jos ovo !!! ja imam veliki problem nabaviti cistu travu pravilno uzgajanu u cvetovima za licno konzumiranje !!! znaci taj sto mi je prodao takvu travu po meni je OK covek jer mi nije uvalio SMRT sa otrovima i boli me uvo jel radi u policiju ili neznam ni ja gde !!! meni je bitno da sam ja kupio cistu travu i da ne napravim neki prekrsaj UBIJEM - UKRADEM - SILUJEM - PREVARIM itd itd a za sve ostalo me boli uvo.I mene zaista pomalo nervira samo ta stvar sto nemogu da kupim lepu i cistu travu vec imam osecaj da zivim u drzavi gde svi zele da te OTRUJU :) znaci jako tesko dolazim do dobre vutre a za ostalo me BOLI UVO protivnik sam HEMIJE i Halucinogenih Biljaka.

Znaci ja uzimam samo Kanabis umereno i pravilno to sto ce mene neko jednog dana sigurno nahvatat i prijavit zbog obicne gluposti JER IMAS SVAKAKVIH BUDALAAA PO GRADU znaci to je moj problem i ja cu ga resiti SAM sa ljudima OCI u OCI, ako me tuze ili osude zbog toga sto sam ispusio 2 dima danas nije nikakav problem odsluzicu svoju kaznu 8) i naravno za to vreme traziti PAPIRE u neku normalnu drzavu gde mogu da gledam zalazak sunca i zapalim malo Kanabisa a da ne mislim u tom trenutku dali ce me neko napaljeno stvorenje sa ledja tresnuti u glavu bez ikakvog razloga !!! ili izuti iz cipela napaljena BUDALA koja nema ni gram mozga i koji je isprogramiran samo na 2 komande UBI i STANI.I koja ce mi stojati bukvalno kada pisam u kupatilu iznad glave 24h.
imported_KezmanBG is offline   Reply With Quote