Mislim da se na ovaj nacin razgovora ne moze doci do resenja i zakljucka jer je okolnosti i situacija mnogo a mi smo na forumu..
Ovo je tema o kojoj ima mnogo da se kaze i tema o kojoj bi imao mnogo toga da kazem.
Nadam se da cete biti umereni u svim stvarima koje unosite u sebe jer ne postoji nista sto nije stetno ne samo po sebi vec po nacinu konzumiranaj..
Toliko o ovome..
ali ono sto sam primetio je nevezano za kolicinu koja se unosi vec za vremenski razmak..
Naime ako covek koristi cannabis svaki dan sve je lenjiji i lenjiji..ovo se odnosi na ljude koji moraju da rade i zaradjuju za zivot a nije im posao gajenje cannabisa i ne mislim pri tome na ljude koji imaju roditelje da ih cimaju i da im organizuju posao i na one koji rade u drzavnim firmama,drugim recima na ljude koji nisu odgovorni za ishod posla kojim se bave..odnosno ne znam ni jednog coveka koji svakodnevno koristi cannabis a da se bavi ozbiljnim poslom ili da vodi svoju firmu,da je on taj koji odlucuje i da ima odgovornost za nekoliko ljudu koji rade za njega.
Ovo je naravno moje zapazanje iza kojeg stojim .
|