View Single Post
Old 08-06-2006, 16:00   #8
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by Anonymous
Uporedjivao sam, pre neku godinu, istu sortu biljke posadim, s tim sto jednu rezem a drugu pustam da raste. Ona koju sam rezao imala je duplo vecu kolicinu hedova!

BIljka je inace i sa takvim rezanjem dostigla 1,6 metara.
Pa normalno je da ces dobiti 4-5x vise cvjetova, i vidim pustio je da naraste 1,6m... moguce ali mnogo vremena toj biljci bi trebalo to sve da odradi, iii to sjeme sigurno je od Sative....i sama po sebi raste visoko, ali za 2 mjeseca nema sanse da se to sve odradi.... (mislim od klijanja, vegetiranja preko cvjetanja do branja!) Dok indice i bez rezanja imaju puno cvjetova i idu u grm vise nego u visinu, i sva je granata. Inace da bi Sativa takva bila, (mislim priblizno i ako je izvodljivo :)) morao bi je rezati vise puta i opet ne znam da li bi bila kao indica (ovim mislim po izgledu i urodu ...i rastu naravno :))
A i vala je ruzno vidjeti visoku strkljavu biljku, imam jednu takvu i mnoooogo zaostaje od indice u svakom pogledu (osim u rastu...heheh) ali opet to moze biti od jos razlicitih faktora...(npr: svijetlo, voda, ventilacija, odabir odgovarajuceg gnojiva za svaku fazu itd itd)

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote