View Single Post
Old 07-18-2006, 21:17   #37
Vanzemaljac

Vanzemaljac's Avatar

Registrovan: Jan 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Pa da.Vjerojatno svi dužegodišnji korisnici (ne govorimo o vikend pušačima) imaju iste simptome.Ali taj blagi gubitak memorije za mene i nije baš tragičan problem,jer zašto bih se prisjećao svih sranja(rat,bol,nepravda,pohlepa,ljudska glupost,patnja) iz prošlosti.

Pa da su ti kreteni tj. političari koji put poduvali nebi sve to sranje ni zakuvali.Da je narod duvo,,,ma ko bi ga natero da se ide klati.Ali nisu,jer oni su"elita" našeg društva,fini,ugledni, ljudi na alkoholu i koki,a mi poslijednji šljam "drogeraši".Da mi smo zli i opasni a oni tako dobri i pametni :roll:
Al nije to samo kod nas,pa cijeli svjet je takav.Sve se vrti oko novca i moći.Što si veći govnar više te cjene.I ne trebaju njima oni koji misle drugačije i odbijaju da slušaju.Jer kad čovjek konzumira marihuanu šire mu se pogledi na svijet,odbija poslušnost i ne želi biti njihov rob!!!A to nije dobro :roll:
Zato ja i dalje palim i paliću,kad hoću i koliko hoću.Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedom :!: :!: :!:

p.s. kad bih pokušao da ostavim cigarete(što bi bilo pametno),vjerovatno bi bilo puno većih problema,nego ovih što sam naveo u pauzama sa marihuanom.
Vanzemaljac is offline   Reply With Quote