View Single Post
Old 07-15-2006, 13:26   #28
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Upravo tako haveru, evo ja priznajem, da sam na njihovom mjestu, ihhh sta bih radio.... a to sto puše šiljke? To se znaa i većina ih upravo to i rade, ali kad im zafali, onda idu u lafo neku "raciju"... znam licno nekoliko u SA, čak jedan i na heroinu (doduše na nosu je...) i to lično znam... jer davno davno jednom me nafatali, elem nešto sam uspio da provučem baš zahvaljujući njemu, jer dok su ostala dvojica došli, on je već uzeo tri panja heroina od mene i njima rekao da nemam kao ja ništa osim pribora (šprica, limuntos, čep, i eventualno ampula dest. vode), i prije nego što su ovi došli, on mi fino govorio da izvadim sve dok ovi nisu došli lafo da ću bolje proći. Ja izvadim tri panja odmah i rekao da samo to imam. Nije ni progovorio ništa, samo je uzeo to i kao što rekoh kad su ovi drugi došli, on im predamnom govori kako nemam ništa, te da me je on prerovio i da sam progutao sve. Ja samo gledam i prosto ne mogu da vjerujem, i naravno ne progovaram ni jedne... fakat ne mogu da vjerujem šta se dešava... i malo peglanja oko lične(osobne) i javili da se ne traži osoba sa tim i tim imenom i pustili me, a ja još uvijek imam kod sebe nekih 10-tak u istom tom džepu. Tako ja svojim putem kući i kad sam ispričao svojima, nisu povjerovali.
Ali sad je mnogo drugačije, mislim od kad sam čist, zaletali su se par puta u ovo vrijeme od kad sam čist, vidjeli da nema više tog "sporta" kod mene i ne diraju me. Sve ih znam facom i ovako. Kažem par puta se zaletili i vidjeli ništa više i fakat ne diraju me, ono čak i sa panjevima trave idem i niko me ne dira, zadnji put zaustavio me jedan papak praavi... zna on mene i ja njega isto tako, i pita me kako ide terapija na C. Vrhu ovo ono, reko' sve OK, vamo-tamo, i kažem ja njemu kako zapalim nekad...i nije me rovio, ništa...samo pitao kako ide to sve i tako... jer evo sad će 2 godine kako sam čist. Isto tako mi je jednom i vraćena trava...:)
Ovo sve u nekih dva-tri mjeseca se izdešavalo. Sad ono prođem pored nekih hala (ovdje ih mi tako zovemo :) (hale)) i pogleda on mene, ja njega... ponekad klimnem glavom...on meni i ja svojim putem....
Ihh kakvih sam ja samo dešavanja imao sa policijom :)
hehehehhe kad se samo sjetim....

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote