Tema: SVETLO
View Single Post
Old 06-23-2006, 15:47   #45
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by doomer
Ako ti je taj covijek stvarno prijatelj u toj prodavaonici zarulja onda mu vrati taj reflektor i naruci HPS komplet od 400w, manje ce ti struje trosit a dat ce ti puuno bolje rezultate...
Ama ne bih se ofiro ba, reflektor je oko 30km (sve komplet izaslo) nisu problem pare... al samo mu izgleda sliku donijeti, jer prvi put kad sam mu rekao za HPS, i nije znao (a ni ja da je ustvari skracenica...elem jebi ga sad...gotovo je :)) a reflektor koristim zajedno sa neonkom samo kad nisu na suncu....
A sto se tice HPS kod ovog lika, pare nisu problem, a i dao bi mi ih on i na "čeku" :) hehehe znam ga od malih nogu (lik iz "mahale" :))
znaci od prilike komplet set je oko 200km (100€), Ok, nije problem...i kombinovacu sve...i neonku i reflektor i sunce i HPS (ako ih nabavim....) :)

A zna li ko koje spektre boja ima natrijeva zarulja (bez obzira bila ona u reflektoru ili negdje drugo) interesuje me spektar boje ove zarulje, a slicno grejno tjelo se nalazi u i HPS zaruljama... (vidio sam na netu...) eh sadd ono kazem slicno, na slican fazon...to hocu reci...(ono okolo kao zica omotana okolo isto feder (ovo govorim o grejnom tijelu, unutar HPS zarulja)...

Hvala na odgovoru izdvojenom vremenu.... :respekt:

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline