Razlog sto sam uzeo reflektor kao osvjetljenje je to sto sam neki dan gledao na kabl. tv (Reality TV, emisija ono fol kamermani idu sa drotovima itd itd... ma ono Bounty Hunters, ko je gledao zna o cemu pricam....) iii
komsija pozvao muriju zbog glasne muzike, i "prasinari" bezze patrola dosli kod lika (niger) i ovaj drot osjetio miris vutre, ali ne "zapaljene" nego bas svijeze, i tamo vamo, lik se vadio da su ispusili jedan joint te da je to zbog toga. I drot udje (ovaj ga pusti regulara... znaci nista nasilno, lik kontao da ce se izvuci i ljubazan sa njima :)) i drot u podrum dole (a svi znamo kakve su njima kuce...od spere malte ne....:) ) i dole nadje (kamera sve snima ba....) veliku povrsinu zasadjenih biljaka, po fine velicine...:) i vidio sam da je lik stavio u cosak bas reflektor (i to govori drot...kao razumije se i lafo objasnjava zasto i kako se uzgaja u kucama cannabis sve vise vise...ono ko komentar...:)) ali lik je sa ogradio to sve fino nekim najlonom koji je s vana crn...a iznutra bijel skroz... i to se jedvaa vidjeli reflektori....(i jah' on je na toj povrsini imao po jedan u cosku (4 kom.) .... zbog toga mi je pala odmah ideja sa reflektorom a jos kad sam ovom liku u radnji objasnio da mi neonka nije dovoljno jaka, (on ono smijeh nabaci....:)) i rece drugom da donese manji sa natrijevom i jos nesto isto tako i pitao mene koliko BAS jako mi treba, rece da ovo grejno tjelo ima od 300 do 500W, i kaze da uz reflektor dodje ova od 500W (ima na slici...) ne mogu da vjerujem koliko je to maaalo, mislim ne mogu da vjerujem da to moze 500W "izbaciti" heh ehehehehehe
Eto...mada opet bih ja volio na ovo sve i HPS dodati :) :) :) nemam nista protiv, samo da nadjem ja to... a ovaj ima to sigurno, samo da ja njemu sliku dam, (inace radnja EXTRA, dobro opremljena i velika (2 sprata, (eto ko je iz Sarajeva, radnja je odmah pored OHR-a)).

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|