Pozdrav raji sa foruma....
evo konacno sam "okacio" slike, pa bih molio da strucniji pogledaju... mislim imam malo prostora u sobi (vidi se sve) montirao neonku (samo jednu :( ) i u vece saksije sam presadio sve i super do sad... Presadjivanje je bilo u subotu, a jutros slikanje...tako da su svjeze slike... elem, ja a i sigurno vecina nas previse stavljaju u box (ja ga nemam, ali isto sam "zgurao" sto vise sam mogao pod neonku...Mada me sad zezaju saksije, da li mogu biti u manjim saksijama, mislim da mi vise stane, jer ovako 4 mogu maksimala fino, ostalo je vec pretrpavanje tj. ne dobijaju sigurno dovoljno svjetlosti.. pa et ako neko iskusniji moze pogledati slike na
http://koki.members.epn.ba i ukazati na eventualne greske. Inace jos uvijek drzim malu saksijicu sa 5-6 biljcica, i ima im jedno desetak cm, i odatle sam presadio sve u subotu i evo jutros se vec vide razlike izmedju onih koje su trenutno u maloj i ove u velikoj saksiji...(s tim da napomenem da sve biljke koje se nalaze u saksijama sam presadio iz najmanje koja se vidi na slici...)
Izvinjavam se na peglanju... ali bi mi stvarno dobro dosla koja pametna od iskusnijih...
Unaprijed hvala...