Quote:
Originally Posted by Astronaut
Ja sam prvi put pušio sa nekih 16 godina cca. Išao u Sloveniju sa nekom starijom ekipom od mene na nekakav rock koncert u klub koji se zvao MKNŽ (evo još se sjećam imena 17 godina kasnije). Prije ulaska u klub pitaju oni mene jesam kada pušio i hoću li sa njima. Ja naravno slagao da jesam i zapalio.
Ušli u klub i nekoliko minuta kasnije mene uhvatila nenormalna vrućina. Morao sam izaći van jer bi se srušio koliko mi je bilo vruće. Vani pada snjeg - meni vruće. Skinem skafander i sjednem na neku klupu ispred ulaza u klub - i dalje vruće. Skinem majcu - vruće i dalje. Snjeg pada kao lud, na podu već 10 cm se uhvatilo ja se skinem gol do pasa i znojim se za popizdit od vrućine. Ljudi me gledaju i ne vjeruju. Znam samo da sam glavu stavio među noge i mislio da se barem mogu ispovraćat pa da me prođe. Molio sam Boga da me prođe i obećavao da nikada više neću pušit ;)
|
slično se i meni jednom dogodilo. zapalili smo ja i frend 2-3 komada neke solidne unknown vutre i nakon sta smo popusili meni pomalo postaje ful vruće i slabo pomalo i ja stavim glavu među noge i tad mi postane malo bolje.... tako sjedim 15-ak minuta i pokusam leć na leđa kad odjednom mučnina totalna

.... pokušavam rigat al naravno neide... i tako jedno sat vremena i onda me proslo... isto sam reko sam sebi da vise nikad necu pusit... drugi dan sam opet iso zapalit
ps: pozdrav rijeci