View Single Post
Old 08-17-2008, 10:55   #30
Lucifer

Lucifer's Avatar

Registrovan: Jun 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Pozdrav Društvo,

namjerno nisam duže postao slike a neću ni ovaj put, šaljem Vam samo mali kratki tekstualni udejt.

Znači ovako, od mojih 5 curica su sve završile vanka. Već nakon 3 dana mi je jedna nestala, vjerujem usljed djelovanja srna ili veprova, jer je ova do nje bila totalno zgažena i izrovana. Ostale 3 su se lijepo primile.

Tjedan dana nakon sađenja na sajt, opet napad srnjaka, zgažene još dvije. Nisam dugo razmišljao nego sam ih tamo gdje su bile zgažene otprilike iznad druge internode odsjekao, tako da se fokusiraju na preostalo lišće a manje na spašavanje zgaženog. Peta po redu, izgleda odlično visoka je u međuvremenu oko 60 cm, i uživa na suncu.

E sad da se vratimo na one prve dvije.... Znači jedna mi je nestala, druga izrovana... Ovu drugu sam uspio spasiti presađivanjem natrag u lončić gdje se je oporavila prilično dobro.

I njoj sam nakon presađivanja odsjekao polomljeni vrh, tako da u međuvremenu tjera dva prekrasna vrha...

Sve sam počeo gnojiti prije dva dana, Još ni jedna nije pokazala spol a vjerujem da će uskoro jer dani postaju sve kraći.

znam da postoji dosta velika mogućnost da mi ova zadnja ispadne hermić, ali nema veze i onako je ovo prvi grow i više gledam da naučim razne cake i fore.

Iskeno rečeno mi nije niti žao što su jadne pretrpjele sve to jer ovako ću saznati do koje mjere mogu stress podnjeti, kako se ponašaju nakon trimanja vrha i sl.

Sve u svemu sam zadovoljan, preostaje mi jedino strpjeti se i gledati ljepotice kako rastu.

Pozdrav svim članovima foruma.

P.S. SLike će doći uskoro
Lucifer is offline   Reply With Quote