Kako ćeš suhi kaktus pretvorit u prah? 'Pa vrlo jednostavno', što(no) bi rekli ovi iz Gitaka :) - staviš u elek. mlinac i bzzzp bzzzzp, i eto ti.
E sad - Flashback - a što ćeš s tim prahom?
Ramona Red - oguglali (od guglanja) hedonista i gušter (od glagola 'guštati') preporučuje - kao i obično - da se što manje mučiš. Jesti il piti peruanca znači (najmanje) po ure torture.
Pusta prašina kojuš dobit od 25-50g peruanca ti ne može stat ni u 10 ni u 20 rizli (u koje bi ga možda nastojao strpat) i to odma zaboravi ... prah taj se ne da ni 'zipovati', stisnuti da dojde na što manje, a odvratan je s čim god ga pomiješao, i nikako ne može biti da će ti neki drugi okus ublažit kaktus, jedino kaktus može pokvarit okus onog drugog. To je ka recimo 2 jabuke, 1 lipa slatka, druga trula. Neće se ova trula osladit sigurno ... baahh ...
Čaj se jako jako JAKO dugo mora kuhuckati, najmanje 6 sati - a i svejedno i bez obzira kako i koliko vode i vatre i vremena upotrijebio - na kraju će 'ono za popit' (jer je veri teško takvo što nazvat čajem) postat šalica odvratne gorke sluzi. Ko gorki bjelanjak. Zelenjak, tj., lol ...
Znači preporuka je - samelji kaktus i stavi u recimo staklenu teglu s dobrim poklopcem (kad budeš mućkao da ne curi), uzmi 96% alkohol i ulij da ti ima recimo 3 prsta alkohola prema 1-om kaktus-praha. Začepi - protresi - bar jednom dnevno se sjeti dobro promućkat - i svaka dva dana ajmo reć - mijenjaj alkohol.
Dakle, danas si stavio, sutra si samo protresao, preksutra ajmo reć opet protresi :), a treći dan filtriraj kroz tkaninu ili filter za kafe-mašinu (vrlo lako pucaju pa pripazi) - uglavnom taj pozelenjeli alkohol skupljaj u drugu staklenu teglu, a ostatke kaktusa stavi u drugi alkohol i opet isto - nek stoji, a mućkaj i tresi kad god se sjetiš. Vidjet ćeš kako će zeleni prah (koji djelomice-mjestimice liči na pijesak) kroz par dana izblijedjeti (iako se činilo da ne mijenja boju) a svo zelenilo pobjeć u alkohol.
I tako, par puta si promijenio alkohol - prošlo je 7-8-10 dana - koliko procijeniš - tad procijediš zadnju turu, i taj alk. što si skupio u tegli izlij u neku pliticu, što širu i što stakleniju, lol (s njih je najlakše strugati). Znaš one prozirne vatrostalne tacne, recimo? E tak nešto.
Nek se lagano suši - u hladu - da se ne bi što ssjebalo - i kad se osuši, ala fešte! Uzmeš onaj nožić za struganje letaka, ili dobar žilet - i struži - dobit ćeš zeleni prah i bit će ga jedno 40 puta manje nego što je bilo 'sirovine'. Eeee to se već dadne stavit u rizle i pogutat.
Trebaš pričekat bar dobra 2ipo sata dok ga počneš osjetiti, 'and then .. zzzzzzang!' ('
come on now, let's all take some mescaline!' (1200 Micrograms -
Mescaline), zato laganini, bez žurbe i frkenzi.
Znam ja i to da bi ga ti pojeo sad odma ovaj vikend (ma najvjerojatnije si ga već i pogutao, bio je petak jučer .. heheh .. a štaš .. nismo ni mi prvi put bolji bili .. ko će to čekat, ka ... a VRIJEDI čekat, čovjek se ne muči, jede čistak bez ikakve frke od riganja iltištatiga ja znam
A ako ti ovaj recept nije upalio, jednostavno = ne valja ti kaktus, jerecept - akje kaktus valjan - valjaaa i vaaalja - itekakomice (uh, kakva luda noć ...

) ...
etoooo
guštaj!
A za kraj - prigodna pjesma:
1200 Micrograms - Mescaline