Quote:
Originally Posted by Vutragenjo
Ja se u vodi bas dosta opustim.... Ali to je do osobe valjda ja sam vodena zivotinja.
|
Ti si delfin? Imate internet pod vodom? Hmmm... interesting...
Mislim da bi bilo malo nezgodno da se ide u trans kada si u vodi, sem mozda u lavoru... Mada, citao sam o jednom zanimljivom eksperimentu. Napravili su izolovanu prostoriju, od raznih elektro-magnetskih i raznih drugih talasa, znaci potpuno izolovanu i napunili su je slanom vodom jake koncentracije tako da nemoze da se potone u njoj, a zatim su je ugrejali na temperaturu ljudskog tela, recimo 37 stepeni i vazduh takodje na optimalnu temp. tako da osoba koja je unutra ne oseti razliku i da moze da se utopi u okolinu u potpunosti. Zatim se ta osoba fokusira na tisinu... Rezultati su bili krajnje neocekivani. Ona "buka" koju stalno cujemo u glavi nije postojala, mislim na ono zujanje, ponekad pucketanje, pistanje u usima i to... Posle izvesnog perioda u "tisini" nisu imali iskustvo projektovanja svesti vec totalnog "raspada", dezintegracije svesti. Nekoliko dana nisu znali ni ko su ni sta su vec su samo tumarali okolo i smejali se, ponasali se krajnje "slobodno". Tek kasnije su poceli da se "vracaju" sebi... Iskustvo su opisali kao susret sa "bogom"!
edit: nisam napisao da su "komoru" punili vodom da bi covek koji pluta imao osecaj bestezinskog stanja, zato su koristili vodu.