View Single Post
Old 07-10-2008, 01:15   #55
dziba

dziba's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by Vutragenjo View Post
Ja se u vodi bas dosta opustim.... Ali to je do osobe valjda ja sam vodena zivotinja.
Ti si delfin? Imate internet pod vodom? Hmmm... interesting...
Mislim da bi bilo malo nezgodno da se ide u trans kada si u vodi, sem mozda u lavoru... Mada, citao sam o jednom zanimljivom eksperimentu. Napravili su izolovanu prostoriju, od raznih elektro-magnetskih i raznih drugih talasa, znaci potpuno izolovanu i napunili su je slanom vodom jake koncentracije tako da nemoze da se potone u njoj, a zatim su je ugrejali na temperaturu ljudskog tela, recimo 37 stepeni i vazduh takodje na optimalnu temp. tako da osoba koja je unutra ne oseti razliku i da moze da se utopi u okolinu u potpunosti. Zatim se ta osoba fokusira na tisinu... Rezultati su bili krajnje neocekivani. Ona "buka" koju stalno cujemo u glavi nije postojala, mislim na ono zujanje, ponekad pucketanje, pistanje u usima i to... Posle izvesnog perioda u "tisini" nisu imali iskustvo projektovanja svesti vec totalnog "raspada", dezintegracije svesti. Nekoliko dana nisu znali ni ko su ni sta su vec su samo tumarali okolo i smejali se, ponasali se krajnje "slobodno". Tek kasnije su poceli da se "vracaju" sebi... Iskustvo su opisali kao susret sa "bogom"!
edit: nisam napisao da su "komoru" punili vodom da bi covek koji pluta imao osecaj bestezinskog stanja, zato su koristili vodu.

Last edited by dziba; 07-10-2008 at 05:38.
dziba is offline   Reply With Quote