View Single Post
Old 07-08-2008, 23:12   #200
StatTrek

Registrovan: Jul 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Srdacan pozdrav svima! Ja prilicno retko konzumiram vutru, ali sam trenutno u Amsterdamu, i mogao bih da vam budem od pomoci, ako nesto bude zatrebalo, mada, vracam se pocetkom Avgusta za BG.
:(
Hosteli su prilicno jeftini, a postoji i ogroman broj budget hotela, koji se nalaze u samom centru grada, a cak se i sklopu nekih hotela i hostela nalaze coffee shopovi. Nocenje ispada oko 35-60 Evra, u zavisnosti od kategorije, naravno, ali, ako se rezervise unapred, tu mogu da se nadju fenomenalni aranzmani za vise nego pristojne hotele.
Sto se dolaska u sam grad tice, postoji nekoliko opcija:
1. direktno JAT Airwaysom/Croatia Airlinesom/Adria Airwaysom
2. Postoji odredjen broj jeftinih aviokompanija koje saobracaju iz Venecije za Charleroi (Bruxelles sud), mislim da je Ryanair, i posle moze da se navata voz za Amsterdam
3. Da se uzme Germanwings iz Zagreba/Beograda, pa do Kelna, i onda da se odatle uhvati voz.
Put kolima nikako ne bih preporucivao, jer je grad uzasno zajeban za voznju, nema parking mesta, i ima pun k***c biciklista, tako da, ako bi ste drumom, verovatno ima autobuskih linija, mada ni to ne preporucujem, jer murija u Nemackoj, Madjarskoj i Austriji cesto presrece nase buseve, i umeju temeljno da drkaju.
Ako neko ima neko konkretno pitanje - bujrum ;)
StatTrek is offline   Reply With Quote