Ma Kak Nema Šprica??? Ilti Praznih Syringes? U Krivu Si Ljekarnu UŠao! Deklariraj Se Kao Doper I Pitaj Žensku Dal Bi Ona Htjela U SluČaju Da Se Njezina KĆer Drogira, Da Koristi Iglu ZajedniČku Od 5 Ljudi?? I Naravno Pokupi Hep B I C. Sidu? MoŽda, TeŠko.
I Odi U Apoteku-ljekarnu A Ne Neku Kvazi Herbal Prodavaonu.
Quote:
Originally Posted by gloSS_ZelenKy
Bilo je na flora artu štandova prepunih
kaktusa, koliko te srce zaželi!
Naravno, legalnih :D

|
JA SAM ISTO ODLAZIO NA FLORICU SVAKE GODINE DOK SAM BIO MLAĐI, NEISKUSAN. ČAK SAM JEDNOM PRODAO NEKE ZLATNINE OD DOMA DA KUPIM 2 OSREDNJA PEYA. MISLIO SAM DA BUM HALCAL NEVJEROVATNO! LAGANO SAM GA POJEO I SAČUVAO KORIJEN A DRUGOG NISAM HTIO UZET DA NEBU PREVIŠE!! IDIOTARIJA!
POSLIJE SAM KUPOVAO PO 4-5 KOMADA 3-4 GODINE ZAREDOM. NEŠTO PONOVO POJEO A OSTALO MI JE ZAPLIJENILA POLICIJA. OD TADA NE UZGAJAM PSIHODELIKE NEGO IH ISTRAŽUJEM NA TUĐIM ISKUSTVIMA I KNJIGAMA. OK ZNAM IH ZET, ALI NIJE DA IH UZGAJAM.JEDNOM 10 MJESECI ZATVORA ZA DESETAK PEYOSA I POL KILE GLJIVA TE NEŠ SIRIJSKE RUTVICE MI JE BILO TAMAN DOST! RUTVICU SU MI GOSPODSKI VRATILI, JER NIJE ZABRANJENA U NAS. PEGANUM HARMALA BY THE WAY.
KAJ JE DOBRO OKO FLORAARTA? MOŽEŠ KUPITI HOSTOVE ZA CJEPLJENJE CACTIA(I TO ODLIČNE), ONDA IMAŠ VELIKE I STARE TE MALENE ECHINOPSIS VRSTE KAKTUSA (SVETI PETAR I PERUVIAN KAKTUS, BOLJI OD PEYOSA ZA NAŠE PODNEBLJE VJERUJ MI), TE VERMIT&PERLIT, NEKE VRSTE MANJE POZNATIH ENTHEOGENETIKA ITD.
Quote:
Originally Posted by zole
ja bi narucio kaktus,ima toga jos???
|
IMAŠ DOSTO NAŠIH UZGAJIVAČA. MISLIM DA BEŠLIĆ JE NAJŽEŠĆI. ALI ZABORAVI PSYDELIC
Quote:
Originally Posted by RedSh
Pitali ste za sjemenke vise puta....pa eto FSRE opet nudi sjemenke tj. Fabio sa www.FreeSporePrints.org koji nude samo printeve jestivih gljiva tj NEpsihodelicnih da ne bude zabune, plus pokrece seed ring poput FSRE, isti princip.
http://www.fsre.nl/index.php?option=...=249&Itemid=77
evo vam lista sjemenja koje se nudi :
- Aquilegia vulgaris
- Artemisia absinthium
- Argemone mexicana
- Atropa belladonna
- Datura stramonium
- Datura stramonium var. tatula
- Datura inoxia
- Delosperma bosseranum
- Echinopsis peruvianus
- Erythrina americana
- Hyoscyamus niger
- Mimosa hostilis
- Nicotiana rustica
- Nicotiana tabacum
- Nicotiana tabacum "Kentucky 9"
- P.somniferum "Dikke bollem"
- P.somniferum "Lilac single"
- P.somniferum mix ("Hens and Chicks", var."giganteum", "Tasmanian")
- P.somniferum "Persian White"
- Sida acuta
pazite, molim vas sto narucujete, neke biljke su ilegalne kod nas kao i posjedovanje sjemenki.
|
ODAVDE MOŽDA JE SAMO HOSTILIS MIMOSA POD UPITNIKOM! OSTALO NE! I SVE SJEMENJE JE DOZVOLJENO POSJEDOVATI SVE DOK U SEBI NEMAJU NITI JEDAN TRAG DROGE! NPR: SVE SKUNK SJEMENKE SU DOZVOLJENE KOD NAS! COPS TI TU NEMREJU NIŠ ALI TE MOGU BACITI POD PRISMOTRU POGOTOVO AK IH NARUČIŠ 100 KOMADA RAČUNAJUĆI DA 10 KOM KOŠTA OD 15€ PA SVE DO 350€!!!!