e kad si me tako ljepo zamolio pomoci cu covjeku , po mom treba sve lijepo ucvrstiti i oporaviti ce se ona,a za preparate na bazi voska i one fore za zaljecivanje ,nisam siguran jer znam da se koriste kod drvenastih stabljika a za vutru nemamo bas neka iskustva i dont worry biti ce to dobar urod meni taj Lst ide na zivce bas radi mogucnosti tih slamanja i rascijepa
meni se npr jednom dogodilo da sam je previse zategao i posto je bila malo veca i u posudi a u onoj rahloj zemlji malo sam joj sjebao korijen pa je na jednoj strani par hedova pocelo budjaviti
ja sam inace pobornik ucenja na svom iskustvu i nikada nisam puno pridavao nekima naklapanjima neznalica ili extract instant insane extra znalaca i tako sad sam napisao post samo zato da se covijeku makar pokusa pomoci i rijetko se javljam u postovima u kojima nisam bas sto posto kompetentan
a sto se tice tvog problema EXtract neznam stvarno biljka ti izgleda sasvim ok ne bi trebao da brines nista osim da je nadjubris dobro kad dodje vrijeme
pozzz
Last edited by mr.skunk; 06-21-2008 at 22:16.
|