Tema: Policija
View Single Post
Old 06-19-2008, 22:28   #159
iDEATH

iDEATH's Avatar

Registrovan: May 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

ok,za pocetak ja se inace bavim IT tehnologijama,mrezama,elektronikom,kompovima, programiranjem, serverima...i u microsoftu sam registrovan IT professional.trenuto spremam ispite za MCSE [microsoft certified system engineer] dakle znam kako da probijem AP sa wep enkripcijom ,i td...

evo originalnog dokumenta samo cu imena i mesta oznaciti sa "?" .malo je glupo davati licna imena i mesta.
dokument :

P R E S U D U

Opt. ??????????????, sa podacima u spisima,

K R I V J E

1. Što je dana 19.6.2007. godine oko 0,05 časova u ??????? na Macanskom groblju u ????? omogućio drugom da uživa drogu na taj način što je svestan činjenice da čini zabranjenu radnju koja predstavlja kriv. delo čije izvršenje je hteo, zajedno sa svojim drugom ???????? svojim vozilom marke «Zastava 128» reg. označe ???????? otišao na navedeno mesto, gde je iz jednog od celofanskih paketića u kojima je držao opojnu drogu tzv. «marihuanu», koja u sebi sadrži psihoaktivnu supstancu tetrahidrokanabinol odvadio deo iste i napravio jednu cigaretu tzv. «džoint» dajući ga na uživanje ??????????? bez naknade, s tim što je i on povremeno pušio isti džoint,

Čime je izvršio kriv. delo mogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 247. st.1. KZ.

2. Što je istog dana i na istom mestu kao pod tačkom 1. izreke presude, svestan činjenice da čini zabranjenu radnju koja predstavlja kriv. delo, čije izvršenje je hteo, neovlašćeno držao radi sopstvene upotrebe supstancu koja je proglašena za opojnu drogu i to 4 celofanska paketića sa ukupno 14,05 grama sasušenih delova biljke kanabis tzv. «marihuane», koja u sebi sadrži psihoaktivnu supstancu tetrahidrokanabinol, od kojih su mu tri paketića prilikom kontrole od strane patrole policije pronađena u jakni koja se nalazila na zadnjem sedištu njegovog automobila, dok je jedan paketić naknadno pronađen u blizini mesta gde je automobil bio parkiran, a koji je okrivljeni ?????? odbacio u trenutku kada je primetio da mu se približavaju ovlašćena službena lica PU ?????,

čime je izvršio kriv. delo neovlašćeno držanje opojnih droga iz čl. 246. st.3. u vezi st. 4. KZ,

pa mu sud na osnovu čl. 60. st.1. KZ,

UTVRĐUJE KAZNE:

Za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 247. st.1. KZ kaznu zatvora u trajanju od 30 (trideset) meseci.

Za krivično delo neovlašćeno držanje opojniih droga iz čl. 246.st. 3. u vezi st.4. KZ novčanu kaznu u iznosu od 70.000 (sedamdesethiljada) dinara,

Pa mu sud na osnovu navedenih odredbi i čl. 4, 42, 64, 65 i 66 KZ izriče

USLOVNU OSUDU

Kaznu zatvora u trajanju od 30 (trideset) meseci i istovremeno određuje da se kazna neće izvršiti, ako optuženi u roku od dve godine, po pravnosnažnosti presude ne izvrši novo krivčno delo,

a na osnovu navedenih odredbi i čl. 4 i 42, 50, 54, 56 i 57 KZ istog

O S U Đ U J E

Na novčanu kaznu u iznosu od 70.000 (sedamdesethiljada) dinara, koju da plati u roku od 30 dana po pravnosnažnosti presude, a u slučaju nemogućnosti naplate ni prinudnim putem ista će biti zamenjena kaznom zatvora računajući svakih započetih 1.000 dinara za jedan dan zatvora.
Izriče se mera bezbednosti oduzimanja od optuženog ????? ????? opojna droga kanabis tzv. marihuana, neto mase 14,05 grama.

Obavezuje se optuženi ?????? ????? da sudu na ime paušala plati 4.000 (četirihiljade) dinara u roku od 15 dana po pravnosnažnosti presude.

Po objavljivanju presude prisutni su poučeni o upotrebi pravnog sredstva.
Ako ja lazem,dokument NE!