Quote:
Originally Posted by Sreta
Pozdrav svima,da vam se prvo predstavim iz Srbije sam,Novi Sad i nov sam na vasem sajtu,ali moram da vam veoma pohvalim vas sajt i informacije do kojih se moze doci na njemu,prvenstveno me zanimaju biljicice,a sada ono bitno.
Upravo sam zavrsio sa ekstrakcijom svih aktivnih supstanci iz semena ove veoma zanimljive biljcice Datura stramonium dobio sam 254 miligrama cistih alkaloida iz ove biljke takodje poznate kao i tatula,radi poredjenja oko 8 do 16 mg je dovoljno za solidan trip,e sada ono sto je dobro kod ekstrakcije je to sto zapravo mozesh da kontrolises dozu alkaloida koje si uneo u sebe,samim tim veoma je mala mogucnost da se predozirash i zavrsis negde u susednom mestu go kako lezish u jarku :) I da naravno nikako nenamevaravam da vam kazem kako sam to uradio cisto da ne bi eksperimentisali i u toku procesa uneli u sebe fatalnu dozu nekog alkloida.Planiram mozda da pomesav ovo sa LSA kiselinom iz Ladoleza(morning glory) pa da vidimo kakva ce se tu stanja izdesavati. 
|
Ne bih zaista da pokrecem neku raspravu ali ovo prosto pobudjuje izvesnu dozu agresivnosti u meni.

Jos jednom sorry.