Registrovan: Jun 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Zanimljivo jeste ali previse rizicno, drugo ova gomila alkaloida je u pravom smislu cist otrov dok samo mali procenat igra glavnu ulogu u celoj prici o tatuli, mozda ce post biti malo poduzi...
Probao sam je pre 8 godina, nisam gotovo nista znao o biljci osim price od Carlosa Castanede iz njegove prve knjige, nacin spravljanja biljke verovatno je proces otklanjanja nevaznih aktivnih supstanci za viziju, nisam nikada skontao kako se zaista pravi pasta koja se unosi preko koze zbog nedostatka jednog elementa koji je Carlos sa razlogom izbegao da navede.
Prvo sto je bilo cudno, nasao sam 5-6 biljaka odmah pored jednog autobuskog stajalista, iz opisa knjige bilo mi je dovoljno da prepoznam daturu, smesna situacija,naime nije bilo sanse da se biljka iscupa sa sve korenom, jer je biljka jaka kao drvenasti zbun, vratio sam se u stan i uzeo noz zatim trk nazad, eh sa koliko sam neobuzdanosti tada zeleo da se upustim u avanturu.
Da stvar bude jos gora bio sam potpuno pijan kada sam to vece probao tatulu , a i drugi put posle nekih par dana jer prvo iskustvo mi je ostavilo nejasan trag o toj biljci, u pitanju bila prevelika kolicina, 200 semenki potpuno zrele biljke, prvi utisak je bio potpuno cudan, zaspao sam ili bar mislim da sam zaspao posle nekih sat vremena, probudila me je strahovita mucnina, temperatura i grcevi u misicima, nekako sam se dovukao do kupatila, nisam mogao da verujem kada sam se pogledao u ogledalu, utisak je bio horor, potpuno crvene beonjace sa zenicama velikim kao ni od jedne druge supstance koju sam do tada probao, crveno lice, potpuno ludacki izraz, ispovracao sam ne svarene semenke, i tu se zadesio prvi trip koji me je pratio narednih par dana, sve je ozivelo, svaki predmet se kretao na veoma cudan nacin, zavesa je padala i puzala po podu, stekeri na zidu su puzali, ukrasan lutka na stolu je pravila najcudnije pokrete, zamislite da vas takva halucinacija prati par dana, neverujem da bi i naj iskusniji svario lako.
Odlucio sam da se vratim u krevet i pokusao da zaspim, nisam dobio san nego horor, gomila ljudi oko mene, poznanici, tece neka prica ali je ne kontam, nailazi moja tadasnja devojka i pocinje histerija, kontam to je san lako cu izaci iz njega dovoljno je da samo prestanem da pricam i probudicu se, HAHAHA ne mogu da se probudim devojka stoji i ceka da odgovorim zasto sam se tako otrovao!!!
Haos, ujutru pocinjem s vremena na vreme da izgovaram neke reci ili slogove, u sekundi zaboravim sta sam rekao i kome sam se obratio, deo tela noga,ruka, vrat iznenada odleti 100 metara od mene, ne vidim to ali osetim, jako tesko opisati osecaj, ali desava se uvek posto mi se isto desilo i u mom drugom pokusaju, verujem da je u pitanje ostecenje koordinacije pokreta.
Nadam se da sam pojasnio malo kakva je to avantura u pitanju, onaj ko zeli da proba toplo preporucujem da ima sitera, ja ga nisam imao, ne samo da vas sacuva u situaciji ako bas nesto krene naopako nego bi bilo zanimljivo cuti od zdravog coveka sta se sve desavalo sa vama i sta ste to pricali, jer koliko znam obavezna prateca pojava je prica sa predmetima i ne postojecim osobama, mozda je u pitanju smislen razgovor, mozda ne.
|