Quote:
Originally Posted by iDEATH
Joj,uhakovao sam preko lap topa mac, wireless,na acess point okruznog suda.
Pokupio sam gomilu slucajeva,evo jedan,
lik je imao 14,05g marihuane, nahvatala ga murija,i dobio je 2,5 godine zatvora i 70000 din [oko 855 eura] da plati.ovde u jebenoj Srbiji je tako rigorozan zakon a najvise pravosudje.
|
svi AP-ovi koji su posredno ili neposredno spojeni do osjetljivih podataka su pod WEP enkripcijom.. Brijem da nisi uhakovao neko preduvao:P
bajdvej, ne valja pretjerivati i tvrditi kak su murjaci opaki krvozedni kujini sinovi.. Mislim, tu i tamo se nadje koji ali nemojte pretjerivati.. Vecina njih samo radi svoj posao i zaradjuju kao i obicni ljudi. Nisu svemocni i ne ubiru neznam kakvu pinku. Treba biti ljubazan i to je to. Svaki susret ce biti bez problema.
Naravno da ima i govana ali ima i govana koje puse vutru pa ne znaci zbog toga da smo svi koji pusimo govna.. Siguran sam i da imam milijon situacija u kojima bi vam bilo drago da je murijak blizu ak je neko sranje.
Takodjer, ovo sto mi svi radimo je nazalost, ILEGALNO, znaci njima je posao to sprjecavati i nema se tu sta ljutiti bilo tko na koga.
Cuvajte se mladih murijaka koji ce vas vodit u stanicu radi ne koristenja zebre, jer mora bilo sto "upecat", stariji murijaci ako imaju imalo mozda ili vas barem malo poznaju nece vam raditi probleme ako ste mirni, diskretni i ljubazni... Nemaju razloga..
Ima murijaka koji su sadisti pa uzivaju druge jebati u mozak ali taj je postotak puno puno manje nego sto to ovdje predstavljate. Barem moje misljenje.
Sto se tice pretresa i blabla, osnovana sumnja nije dovoljna za pretres mjesta prebivanja jer
CLANAK 36. Dom je nepovrediv (moze biti uzurpiran samo uz nalog suca)
tako da nikako bez naloga ga ne morate pustiti u kucu sto god on rekao...
Budite oprezni, ljubazni, diskretni i imajte mjere, nemojte utjecati na okolinu u kojoj zivite i bit ce sve u redu..
Nemojte se cuditi ako u parku pusite vutru i dodje murijak i opali vam samar.. Iskreno, da sam ja murijak i ja bi to napravio.. Neke mjere treba imati u svemu...
sto se tice onih istinskih govana kojih ima, oni nisu vrijedni uopce trosenja rijeci..