Tema: Policija
View Single Post
Old 06-17-2008, 03:26   #145
Stoned

Stoned's Avatar

Registrovan: Jun 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

desilo mi se nedavno da sam u jednoj sedmici zaustavljen 3-4 puta od murije... svaki put sam bio napusen ali nisam imao nista uz sebe... par puta je proslo skroz opusteno ali 2 puta sam se morao skinuo do bokserica... Nikad nisam imao nista uz sebe jer cim mi je nesto sumljivo ja bacam sta imam uz sebe... primjetio sam u Sarajevu da imao dosta murijaka u civilu a i da ima pojedinih koji puse travu... Par lokala se prati a cak je do mene doslo da se jedan park snima...

ovako

Kad su me jednom zaustavili izivcirali su se zato sto nisam imao nista uz sebe a prije tog zavrsio paket... osjetio sam to po njima... postao sam malo bezobrezan i pitao: Ako ce te vi mene jos duze da zadrzavate mogu li ja da to dobijem pismeno da znam zasto sam ustvari prerovljen i zasto me peglate???
Odgovor od jednog policajca je bio : Momak jesi li ti svjestan da ti mi mozemo pronaci travu BEZ OBZIRA NA TO STO JE TI NEMAS!!!
Sjebao sam se jer sam odmah pomislio da ce mi podmetnuti nesto...

U tom slucaju sta bi mogao uraditi??? Da mi murijak podmetne???