View Single Post
Old 06-11-2008, 22:24   #93
ROX

ROX's Avatar

Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Tek sam sad ovo sve vidio, roflwaffles :)))))))))))))))))))))))))))))))

Mda, na stranu sad te napredne kemijske spike, moja ekstrakcija je zapravo prevedena i oslikana ekstrakcija koja stoji objavljena na erowidu i lycaeum-u (sjecam se da je bila i na clusterbusters-u al nemrem nac), kao i sto se stalno spominje i koristi na forumima poput shroomery-ja lycaeum-a i drugim. Ja evo iskreno nisam nigdje na tim forumima vidio da je netko rekao da je napravio tu ekstrakciju i da mu nije uspjela, a citao sam puno (PUNO) prije nego sam i sam isao radit. Nigdje nikakvih spika o teskim metalima, vakumima i neznam cemu.
Ovo sto ti spominjes sa kiselinama/luzinama je naprednija ekstrakcija koja se spominje i u ovoj koju sam ja koristio na erowidu i drugdje, za cisci produkt, al nije potrebna.

E sad, vjerojatno su svi ti ljudi samo "zaderani pesticidima" i nitko od njih, na medjunarodnim forumima velikim kao 50 ovakvih na kojemu smo sad, nema pojma i svi si samo zabrijavaju da im je uspjelo kad ustvari nije, svi su zatrovani teskim metalima i otpada im kosa, a erowid i lycaeum, stranice sastavljene od iskustava i znanja svih mogucih ljudi od znanstvenika do obicnih konzumenata, koje se neprestalno ažuriraju i ubacuju nove informacije, i dalje drze te ekstrakcije objavljane bez ikakvog dodatnog objasnjenja/komentara, iako bi im u slucaju neceg tako stravicno netocnog, besmislenog i opasnog poput ekstrakcije koju sam ja koristio, doslo bezbroj mailova protesta.

Na kraju, neznam koji je ***** svima, al ja sam od svog ekstrakta pricao s travnjakom, mazio prozorsko staklo i stapao se sa stropom i zidovima iza zatvorenih ociju. Al vjerojatno je to samo placebo, ne?

Kad uselim u svoj stan, bogati ak necu napravit ekstrakciju od 10000 sjemenki i podijelit svima pa da vidimo.