View Single Post
Old 06-11-2008, 21:20   #91
Sreta

Registrovan: May 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

ok ok shvatili smo jednu stvar,ja nemam pojma ama bash o nicemu,ok.Ali i dalje u sutnini bih voleo samo jedna osoba od ovih svih ovde da mi kazi da li ga je zapravo njegov extrackt radio?1.NIje 100% uspelo ako je suseno na suncu,to odma da razjasnimo,zato sto alkaloidi se skoro svi rastvaraju pod suncevim svetlom.Zatim onaj deo sa dodavanjem petrol etra na semenke koje su samlevene je totalno apsurdan,zasto?Pa zato sto posle toga u sutini u semnkema ti ostane ostatak od naphte,koji moze da bude jako razlicit,razne olovne soli i teski metali,inace veoma otrovni.Naphta se dodaje u rastvor vode i neke kiseline(najbolja opcija HCL) u kome su se barem 3-4 dana nalazile semenke i TO DA BI SE ODSTRANILE MASTI (defateting)iz semena i koje su presle u rastvor i onda se odvoji gornji sloj u slucaju petrol etra,a u donjem sloju ti ostanu alkaloidi,i zatim se doda baza i dobio si takozvane free base alkoloide i oni se kristalisu i dobio si pravu ekstrakciju.Ovako si isto dobio ekstrakciju ali kao sto rekoh u tome ima vishe soli teskih metala nego bilo kog alkloida,ako nekom krene da otpada kosa znate kome da se obratite,samo vas upozoravam da taj deo sa sa koriscenjem naphte/zippo fluida uopste nema smisla na ovaj nacin.Jako me mrzi sada da vam objasnjavam najosnovnije stvari.A ti hasane slobodno mozesh da me cimnesh na PRT pa da ti dam malo 70% cistog DMT-ea i 83% cistog maskalina pa da mi objasnish opet kako nista neznam(zena mi radi u laboratoriji pa imam pristup spektrografu,ako te zanima odakle znam procente)
Sreta is offline   Reply With Quote