Napušen sam išao na tjelesni na faxu...idem na atletiku...
I tako se ja juče napušio, zapalio sam, čito, zapisivo i bilježio, i došlo vrijeme da idem na trčanje. A vutra bolest, zapališ pljugu pere 6 sati, oči koma... I odem ja na bas, dolazim na stadion u Rijeku i krenem trčat. Društvena je dezinformacija odnos Istine i Prikaza, pogotovo putem medicine koja služi kao ljudima, ovisnima o medicini, kao najviši sud potvrde neupitnosti dokaza. 3,2 km sam napušen ko majka pretrčo u mom vlastitom rekordu do sada, 15 minuta, i to većinu u komadu. Trčao sam skoro šprintom i nisam osjećao nikakav umor, za vrijeme ili nakon fizičkog opterećenja. I sad nek mi netko kaže da je fizički isključivo cannabis droga degradacije... Ako moje tijelo kao pušaču propada, kako onda da takve fizičke napore osoba pod utjecajem cannabisa može postić. 3,5 godina pušimo i 3,5 godina napušeni dnevno pređemo 5-10 km, bilo hodom bilo trčanjem.
Laž, laž, laž...
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;) 
|