View Single Post
Old 06-02-2008, 12:27   #13
Mr. Spinx

Mr. Spinx's Avatar

Registrovan: May 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Smile Hrvatska

Ima neka fora o kolićini za vlastite potrebe. Ali koja je to kolićina to niko nezna. Neki i zbog pola popušeng jointa padnu na glavu. To pak ovisi u kojem si dijelu HR. Brijem da je u Istri najbolje. No Istra je daleko naprednija od ostatka HR tak da nije ni ćudno!!
U Istri vladaju mlađe generacije..
U biti je u cijeloj Jugi tako kako je igdje u Jugi..
Bolje je uz sebe imat gram koke, heroina nego li trave, ako si konzument..
Pošto si sa gramom prvog i drugog po njima konzument, a sa gramom trave si već diler..! Trava je jednaka alkoholu dakle nešt najniže u nekom lancu opijata no ipak je tretirana kao vrh kolaća jel ju konzumiraju veće mase ljudi. Koka je elitna stvar, pa u to g**** niko ne voli da gura nos jel ga suviše zaboli. Heroin je bolest pa tako ima i zdravstvenu potporu države i pošto su to većinom jadni ljudi država ih pomaže metadonima, heptanonima i kako već zovu legalno dopanje.

Uglavnom te tretiraju kao kriminalca..GLUPOST AL STVARNOST..no mi nepušimo da bi od te stvarnosti pobjegli već joj se iz dubine duše nasmijali..glup vic najsmiješniji vic!!