View Single Post
Old 06-01-2008, 19:22   #85
Horacle

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Sreto ne seri,kakav crni pesticid,a i da ga ima,kako mozhe da da potuno iste efekte kao i samo seme samo bez muchnine?!Onda po tvojoj logici ima toliko pesticida na semenju da onda to radi?!Po Roxovim instrukcija se uinstinu ne ekstraktira lsa vetj samo [i]seme[/izajedno sa lsa i ostalim materijama iz semena.

P.S.Sreto ne pravi se pametan,pod 1. nemora ekstraktacija lsa-a da se izvrshi u vakumu,vetj u prostoriji,digestoru,boxu ili nechemu drugome napunjenom nekim drugim gasom koji nije kiseonik npr. helijum, a za svetlost je tachno,ali i to se da reshiti nekako.2. nedavno sam imao predavanja o alkoholima iz organske,poshto sam i ja u pochetku mislio kao i ti da treba za metil alkoholom iliti CH3OH ,ali me je ispravila i rekla da je mnogo bolje uraditi ekstraktaciju sa alkoholima koji u molekulama sadrzhe do 11 c atoma jer su posle vetj u chvrstom stanju.Radila je tako ekstraktaciju mnogih stvari,i veruj mi uspelo joj je.Ona je stari junkista shto se tiche prirodnih stvari tipa trave mg--a peyota i sl..

P.P.S.Svima moram da napominjem da svako isparivanje zipo-a i alkohola vrshite u mraku,na strahovito luftiranom i hladnom prostoru,jer kao i sami shto vidite,ekstrakti vam nisu uspeli iz razloga izlaganja svetlosti i toploti.

Peace!
Horacle is online now   Reply With Quote