View Single Post
Old 05-31-2008, 03:50   #71
ganjaPeople

ganjaPeople's Avatar

Registrovan: Mar 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

eto vidim prema pitanjima kolege laidbacka da je vrjeme za jedan update pa eto da krenem. dan 29. od cvjetanja, prije 4 dana je došlo do problema zbog a) kasnjenja sa zaljevanjem b) naglog toplinskog udara pa je temp u boxu dosla na 36 sa upaljenim lampama c) već pomalo premale tegle (?). Pa sam malu mikronu morao poštucati za nekoliko suhih listova, dobro zaliti i zagnojiti i pošpricati sa prskalicom da joj povratim život u vene... evo par slika:

no oporavak je bio brz pa nam sada mikrona proživljava novu renesansu tako da sam opet sretan, miran i nasmješen čovjek, kakav bi i trebao biti... danas sam ju opet zalio, zagnojio malo, dodao nesto h2o2 i zasad is lookin good... evo par slika za kraj da vidite stanje, a ja vam idem spat jer se moram dić u 9... laka noć i pozdrav svima!!!

p.s. e zaboravih, onaj list koji je skroz žut je još uvjek takav, sutra ću slikat detaljnije da mi pomognete skužiti da li nesto ne stima s gnojenjem, ph-om ili je to od topline a i onu granu što skroz strši gore planiram lst-irat okolo da bude uvjek što bliže svjetlu da vrh bude što sočniji.

Last edited by ganjaPeople : 05-31-2008 at 03:54.
ganjaPeople is offline   Reply With Quote