a eto da kažem kako je mene prije dva tjedna osudilo amo preko u kroaciji na tri godine zatvora zbog četri lampe od 400 w i stotinjak bonsai vutrica...i eto ti štetnosti dječak i na pretek, čeka me lepoglava glina il gradiška stara majku im netolerantnu...
-a zašto nije legalizirana?
-marijuana jeste mexički termin i kada se američki kapital htio ufurat u mexiko prvo su trebali rješit problem što su mehikanosi duvali ko majke i jebalo im se za imperijalizam kapitalizam i šljaku uopće...
dakle amigosi su izlobirali kao prvo ilegalizaciju u mehiku..., a potom i kod sebe al to je bilo tek poslije četrdesetih kada je na scenu stupio du-pont sa umjetnim vlaknima pa je trebalo banirati konoplju s tržišta
-šta ćeš više ako se zna da sa hektara zemlje zasijane konopljom dobiješ za tri godine istu količinu papira kao i sa hektara šume koja je rasla šezdeset godina...pobogu
-inače do Vas me doveo članak o porodici bistrih potoka, svaka im čast
-da, još da kažem, ne duvam od 18.3. pošto sam pedeset dana proveo u istragi a sada moram svaki tjedan na pišanje u neki centar, nebih li dokazao sudu da sam okej i da do pravomoćnosti kazne ne petljam sa vutrom..., šta sam teo da kažem...nije da mi ne fali, poduvao bih ja rado koji džoint, ali uopće nije neki bed i funcijoniram ko i ranije
-vutra je rekreaciona droga i na njoj moš maltene sve..., osim ako ne preteraš
-hajte mi budite okej, znam da mi pasu telefon, možda i internet, al nek se gone fino u pm, nebih samo da me smeste natrag u pritvor, ima još neke stvari da sredim
|