View Single Post
Old 05-22-2008, 19:31   #6
Mr. Spinx

Mr. Spinx's Avatar

Registrovan: May 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

22.05.2008.
Ja sam ovdje drugi dan i kao što vidite već sam pred ban. Što osobno mislim da nije u redu bez obzira na okolnosti pod kojima sam pred ban i došao.

Prvo opomena za neku grešku, bila bi puno bolje riješenje i humanije. Nikakav vam problem nisam stvorio niti neću. Stoga vas molim da me vratite u normalan mod. Ja znam da ovdje postoji ogranićena sloboda govora, jel je glavna tema sajta pod povečalom zakona, O.K. al da me i vi sad kažnjavate kao i oni, mislim, onda ne vidim svrhu svega ovoga.
Ako ćemo se potrudit da se nešto ozakoni, onda nećemo jedni druge kažnjavat. Pogriješio sam priznajem, da sam zbog toga zaslužio pred ban-ban nisam. Opomenite me onemogućite mi postanje par dana il šta već. Al ovako grubo nastupit prema nekome nije u redu, pošto je i pred ban vjećan. Jel fino piše da NIKAD na istiće! Gospodo, dečki kako god je ispravno.
Nikad problema sa zakonom nisam imao i najvjerojatnije neću i borit ću se da se taj zakon promjeni kako god znam no nemojte me i vi kažnjavat samo zato što volim Marihuanu.
Lijepo vas molim..
Pozz..