Ja sam nov potpuno nov na forumu. No nadam se odgovoru. Radi se o outdooru. Zasadio prije 4 nedjelje, naraslo oko 10cm, nisam vlastoručno rezao već ih je jak dalmatinski vjetar malo, jelte ošišao. Jel to problem? Drugo. Pošto sam stavljao više sjemenja
, kako se i obočava kad neznaš da si siguran, u jednu tezgicu, recimo desetak. Barem sedam ih je poteralo, niknulo tako da sad izgleda kao mali buš u tezgi. Pitanje: Da li se smije i kako najsigurnije po biljćice, razdvojit iste u različite tezgice. Naime neke su blizu, neke dalje al svejedno pošto je tezgica promjera 15estak cm.? I što je najbitnije, a info sam pročitao nešto ranije na forumu različite su vrste. Indica, Sativa.. Naravno ako sam dobro interpretirao da se razlika uoči po boji na krajevima listića(pošto nisu veliki listići su). Da li je to moguče u ovako ranoj fazi uzgoja raspoznat jedne od drugih? Sjemenje je iz raznovrsnog progama skupljano kod svakog stafanja, nažalost nisam primjenio metodu tanjurić, papir itd. al je u samo nekoliko dana stvar proradila na najbolji mogući način!!
I da li se umjetno gnojivo tipa Urea koja smanjuje prisutstvo plina CO2 smije koristiti za, brača bi rekli ĐUBRENJE?
p.s. prije svega pozdrav svim ljudima dobre volje u galaksiji tj. kultu okruženom temom Đeje.
Last edited by Mr. Spinx; 05-21-2008 at 15:24.
|