View Single Post
Old 05-12-2008, 21:19   #76
gloSS_ZelenKy
mr. gljiva

gloSS_ZelenKy's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
Talking

Ispričavam se na egotripu no ovo sam morao napisati i onda je sve rečeno :)

Jučer sam nakon 6 dana pauze pušio haš. Pušio sam ga i prije,ali sada sam išao sa ciljem da što bolje opišem djelovanje i sve skupa to vama približim :D
Miris kada se otvori vrećica je jako ugodan slatkast sa malo primjese gorkastog (otprilike), mekane je konzistencije i ako se drži među prstima minutu, skoro pa se rastopi i počne se ljepiti za prste.
Narezan je sitno žiletom na 3 komadića 0.5x10x4mm (širina x dužina x visina). Na prerezu je ful tamno smeđ, skoro pa crn.
Mješan sa duhanom iz kesice (nikako iz cigarete), a stavio sam jako malo i srolao tanku pljugicu. Točnu količinu težinski neznam,ali je stvarno toga bilo malo!!! Rizla je bila za motati duvan, znači ona kratka i još nisam htio do kraja stavljati jer nema smisla…

Zapalio sam oko 21 navečer i prvo ponese nikotin pošto inače ne pušim,a sam duhan djeluje tako na mene. Nakon 2-3min kako gasim pljugu skužim da je nikotin prestao,a mr. Thc upada u igru xD

U tijelo udara samo toliko da se zna kako nije sve kako bi trebalo biti,a glavna pozornica je u glavi. High stvarno diže, nema toliko misli već osjećaj smirenosti i stapanja sa muzikom, prirodom… čista uživancija! Očni kapci su cijelo vrijeme u potpunosti otvoreni i nema nikakvih vidljivih znakova da sam uništen. Kratko sam za kompom i pričam sa prijateljima, umirem od smijeha, tražim mp3 i odvalim muziku. Spuštam se iz sobe i odlazim u jedan mali sobičak koji služi kao ostavnica za razne stvari, a poseban je zato što nema prozora niti ičega i kad se zatvore vrata nastupa potpuni mrak. Oči su otvorene, ne vidi se ama baš ništa,a ruke ocrtavam na temelju “turbulencije” koju stvaraju kada njima lagano mašem ispred glave. Kao da se vidi nekakvi energetski valovi koje stvaraju :D
Muzika me pere van svake mjere i gdje god da pogledam ne vidim sebe, znači osjećam tijelo,ali kako ga ne vidim kao i da ne postoji. Naslonim glavu na zid koji isto “ne postoji” i gledam negdje u daljinu, oči širom otvorene jer nema razlike ako ih zatvorim….

Nisam se dugo zadržao da slučajno stari ne naleti i skuži da sam unutra u mraku …e to ne bi baš normalno izgledalo.
Zalegnem pred Tv,gledam neke gluposti da bi onda počeo top model hehehehehe. Muzika još uvijek svira,o čemu pričaju neam blage veze samo znam da mi je ful dobro!
I negdje oko 23 počinje lagana spuštalica još kojih pola sata i tek onda kužim da je pustilo…

Sve u svemu jako dobar rad u glavu, ali jako malo na fiziku (očni kapci,kapilare) tijela
Što je i velika prednost jer se ne kuži uduvanost...

Toliko o tome :D

Da bi ulovio tigra, prvo moraš napraviti kavez. - Xian Chow (Dennis Chan), Kickboxer 2: The Road Back (1991)

gloSS_ZelenKy is offline   Reply With Quote