Najbolji odgovori po meni su
Pecko 88 :Jedini je skontao kakav odgovor trazim i obrazlozio maksimalno
THC Mind :Iz licnog iskustva dat iskren odgovor
GreenMan:Ubo pravo u metu
GanjaPeople:Zeleo da bude psihijatar kao mali ;-)
LaidBack:Slazem se u potpunosti
domacicarulz_mostar:Vala si u pravu
Necu vise o steti jer je vec nacinjena,kul ste vi kompa vidim ja,u pocetku sam kontao decurlija sve,kad k__ac sve Frojdovi bre he he.
Uvek volim da se preispitujem i razmisljam previse to mi je bit i takav sam od kad znam za sebe i nikad me to nije sje_alo.
Da sam izgradio licnost na zargonu e to je glupost rodjace dugouhi (bez ljutnje)
Bio sam maksimalno iskren (sto i nije toliko tesko na forumu) pa je isplivalo malo mog mulja,no niko nije cvecka pa ni ja i nemam niceg da se stidim.
Malo su mi smetali odgovori u kojima ispadam nezreli lejmer i kako toboze za svaku osobu vazi drugacije pravilo vezano za koriscenje opijata.Ma da a sta ja gledam i vidim zadnjih pet-sest godina sve razlicite osobe kako bauljaju odvaljene i ponasaju se kao kopije jedni drugih.Pa sta pricati o celoj svetskoj kulturi gandze pa to su sve blizanci,iste zurke isto obalcenje,iste oci na "pola koplja" i rime koje sam cuo milion puta.
"S KIM SI TAKAV SI"
Evo obecavam necu o bedaku vise,JEB GA pusim smece prskano zadnjih tri meseca nigde domacice video bih vas kako bi se snasli.
Pozitiva majka i no sikiriki
|