View Single Post
Old 05-08-2008, 20:38   #362
Gaucho

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

imam 4 reporta sa liščem 1x, 5x i 10x
1 osoba (inaće ga je i lišče 1x pralo prije par dana):
lišče:
samo znojenje
5x
znojenje
10x
znojenje

2 osoba:
lišće
znojenje i lagani film
5x
film lagan-dobar
10x
nije isprićao, ali bilo mu je dobro kako smo gledali, ne sječa se

3 osoba (ja):
lišće:
lagani "trnci" "stiskanje" "guranje"

5x
u krajičku oka slie se počele stvarat i onda se uleti u maglovit film, sve kao da je crna zavjesa preko, neka stara kuća desno od mene, ispred livada, i iza neka vrata željazna stara i sad ja tu bauljam kao naslonjen na vrata, i skužio sam da recimo nešto nabrzaka zamisliš i to vidiš, taj film

10x
nešto nedefinirano, neku žensku ili lika lovim po nekom brdašcu, brežuljku i tako pičim ja, tj kotrljam se i scena jedna iz djetinjstva jedna livada i kuća od mamine tetke i kao da sjedim u dvorištu i gledam sve to

4 osoba ("kapacitet teški")
lišče:
neki filmić s smijehom
5x
na tepihu na kojem je sjedio i pričinilo mu se da tepih lebdi na oblacima i kako on i mi u sobi na tepihu prolazimo kroz oblake i tako letimo

10x
postao je neko "biće" nešto št ose kreče kroz zidove i pod i ima zadatak dostaviti neki zid na broj 6 i nonstop pere broj 6 broj 6 i valja se po podu kao da hoda, nogama po zraku grabi i okolo se valja i kao da mu je jedini cilj pronać broj 6 kuću i dostavit taj neki zid