View Single Post
Old 05-07-2008, 16:00   #20
vatar

vatar's Avatar

Registrovan: Dec 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Ja recimo konzumiram oko 12 godina. Imao sam faze (otprilike pola vremena) di je bilo ekstremno znaci od buđenja do spavanja stime da sad u zadnje vrijeme recimo, iako tu nema pravila, palim nepravilno. Istina je da vutra djeluje na svakoga individualno sto znaci da svaki ima u sebi pretpostavke (karakter, pamet, duh itd.) koje nosi sa sobom i prema tome doživljava high na svoj vlastiti nacin. Svejedno smatram da nešto imaju manje više svi konzumenti zajedno (osim crvenih ociju i drugih poznatih nuspojava;-)) a to jest jedno proširenje uma / duha koje meni recimo prikazuje svijet i sve oko nas u jednom drugom (u onom pravom po meni) svijetlu. Tu sigurno ima onih koji smatraju da su to price "pljugera" i neradnika koji nemaju pametnijega posla nego razmišljat o glupostima. Ja svakako smatram da smo mi koji smo se "probudili" i vidimo stvarnost onakvu kakva je bez maske (koju su nametnuli vladari svijeta kako bi mogli bolje kontrolirati ljude) u velikoj prednosti i da možemo mi danas sutra biti elita koja ce spasiti ovo društvo i stime i ovaj svijet. Eto toliko za sada sa ruba znanosti...
vatar is offline   Reply With Quote