Quote:
Originally Posted by MareCar
A gde je podloznost novim jacim drogama ili scenario da me krene nevidjeno u zivotu kes ludilo kola pa sta mislite koliko bi trebalo kokainu da umesa prste i da me upropasti jer to 'mejnstrim' zapad i dza bu.
|
Meni je vutra spasila zivot...Poceo sam sa teskim drogama kao heroin i da nije bila vutra ja ne vjerujem da bi se nekada uspio izvuci iz kandze opida, koji su me drzali 12 godina. A sta se tice o vutri, bilo je perioda kada nisam pusio i po 6 meseca, pa nisam oseti nnikakav problem.
Quote:
|
E to je moj problem ja sam preterano eksploatisoa srecom lakse droge.
|
To si ti shavtio kao problem jer ti je neko rekao da je to problem, a ne radi toga da si ti stvarno osetio nekakav problem.
Quote:
|
Moj odgovor na ovakav post bi bio,pa iskuliraj se neko vreme pa onda ponekad "pripali" ali ja vise to ne mogu,mogu da prestanaem samo na velike razmake 2-3 meseca ili godinu.Ali da pusim jednom nedeljno ili u dve nedelje ,svakih deset dana ma nema sanse apsolutne kao alkos neki sto posle prve gine za drugu tako nekako.Da li "vi" mozete tako da raspodelite da vam "ne smeta".Probao sam sve varijante cak i godinu dana bez icega,prolepsa se covek 40% i ima potrebe manje da prica i dalaj lama smirenost uh to mi fali
|
Meni ne smeta i da pusim svaki dan, ne osecam se nesposobnijim u niokom smislu, a ono o pravilnom rasporeduvanje pusenja..neznam da tu postoje nekakve zakonitoti, jer svako rasporedi to kako njemu odgovara, pa makar bilo to 10 puta u danu ili jedno u 10 godina.
Quote:
|
U svakom slucaju Droga je vise losa nego dobra i to mnogo vise.
|
Tu si u pravu, ali ko je svrsti vutru u droge, to je to sta treba da se zapitas i dali je vutra uopste droga ???
Quote:
|
A da iskren budem najlepsi izdvojeni osecaj koji sam doziveo,bio sam odvaljen u tom momentu.
|
Tu si u pravu, imas moj potpis..
Quote:
|
Zato je to krug iz koga retko ko izadje.Jer cas si najveci hejter droge a cas je obozavas, cesce ovo drugo.
|
Ja ne vidim u vutru neki krug iz koga bih treba izaci, ali to svaki sam resava, dali je zatvoren u "vura krug"...
Quote:
|
Ako neko stvarno kako treba koristi marihuanu (20-tak puta godisnje i samo nju) kao sto znam par primera, pa on covek nikad nije probao drogu,to je moje misljenje i stav.
|
Opet ono isto gore navedeno, samo copy i paste...neznam da tu postoje nekakve zakonitoti, jer svako rasporedi to kako njemu odgovara, pa makar bilo to 10 puta u danu ili jedno u 10 godina.
Ma dosta sam pisao zabole me mozak...previse neurona u glavi...idem unistiti neki..ali u svakom slucaju unisticu mngo manje nego ako bih se opio.