Više o salviji imate na linku
http://forums.vutra.org/biljke/1620-salvia-savija.html
ja se baziram na probleme kod konzumiranja za početak
da se odma razumijemo, za one koji ne čitaju sve(!), u ovom textu ne piše ništa loše o salviji, zbog toga što nisam uporabom iste ništa lože iskusio, tokom uzimanja i poslje uzimanja (ne govorim o tripu)
ugl glavni problem kod ekipe je to da je situacija slična mojoj, jedan lik (amo reć ja) pronađe je na netu, kopa masu stranica o njoj, savjetuje se s iskusnijima ljudima u tome, čita sve moguče i nemoguče FAQ-e i ostale stvari, od raznih bedastoča do velikih razrada tema o sally, i ostala ekipa koja ništa nezna a ovaj lik želi im prezentirati sally
ekipa je uvjek zapižđena, od njih 15 3 će vas saslušati, a drugi će kao, ma ajde odjebi daj to da pušimo...
KRIVO
ovo izbjegnite u svakom slučaju, čim ovo netko reće totalno ga odbijte i taj put mu nedajte pušit jer nečete ništa dobro postić, em njega neče puknut, em če krive stvari mislit o sally i drugi niz problema
kako treba:
kad prvo pročitate (gotovo) sve teme vezane za sally od iskustava do howto tripovanja (preporučam ovaj site kojemu sam sadržaj u više navrata čitao
http://forums.vutra.org/biljke/1620-salvia-savija.html ,te OBAVEZNO FAQ
http://www.sagewisdom.org/faq.html) možete da krenete s ostvarivanjem plana konzumiranja
ako, tj ne ako, nego obavezno morate konzumirati s bar još 1 osobom onda to i njoj dajte na razmatranje, nek malo čita o tome dok čekate da dođe sally. nakon što i ona približno dobro sazna o toj biljci spremni ste za konzumiranje!
ja sam miljarde puta čitao stvari slične ovom mom textu i na hrvatskom i na engleskom i zanemarivao, ali ovo gore navedeno je OBAVEZNO
evo moj primjer na koji sam popizdio:
ja se informiram ono maximalno o tome, naručim i ajde, 2-3 likova nešto sam im objasnio, površno vezano za konzumiranje, kako trebaju i to, onda je bilo ok, zatim napravim onaj 2x-3x i dođe još njih 2 i neče da slušaju, nego ajde da j da zapalimo, jer kao šta češ ti nama pričat, prošli smo mi cijeli spektar droga i sad ćeš ti nas učit, e TO JE TROŠENJE SALLY UZALUDNO
danas ponovo dođe lišče i ja nenapravim taj 2x-3x extrakt i svi kao ono, am to nevalja i sl. ja se puknem kako treba (kako sam pročitao u masu toga i kako me ekipa savjetovala po forumu) i odnese me, i ekipa me gleda, kao ja bezveze se lomim i serrem samo kako bi njima dokazao da je to šta pušim dobro, a kako oni zamišljaju da ih ne pukne, i niko neče da sasluša!
ispod ove linije ću napisat KAKO PUŠIT lišče čisto, koje je i najjeftinije, a za extrakte je isti princip, samo manja doza!
1. nakon svega gore navedenog (edukacije, pripreme (ka ono priprema)) naručite sally, sa bouncingbearbotanicles kao ja, ili sa botanic-art ili sa drugih siteova
2. dok čekate nekih 10-ak dana JOŠ UTVRDITE GRADIVO
3. nabavite bong
4. kad pošiljka dođe zovite tu osobu ili više njih koji ZNAJU O ČEMU JE RIJEČ (a ne ono, iznenađenje; probaj ovo)
5. nemojte prepunit bong, nego stavite do pola one pipe, i to sve nagnite malo na jednu stranu uz stijenku da se sve lakše užari i da ide bolje (pogotovo ako s običnom upaljačem to radite)
6. stanite u pozu neku na krevetu, ili na kauč, može i stolica, pa čak i pod; prihvatite bong u jednu ruku, upaljač u drugu i pozdravite se s ekipom
7. Pripalite upaljač i nakon 1s od prislanjanja plamena na sally VUCITE PUNIM PLUČIMA!!!!! (malo ču razraditi ovo. znate onaj osječaj kad pušite vutru ili cigarete, pa ono kad vas kao u grlu/plučima nešto blokira i kao zapeče, tipa nemožete pušit crveni malboro, a možete bijeli zbog "okusa". e pa to če se isto tu dogoditi već pri prvoj čestici dima i doste ekipa onda PRESTANE INHALIRAT, ali NE, probajte nastaviti inhalirati punim plučima i dalje, vidjet čete da taj osječaj stoji na mjestu, pa čak se nekad i zanemari, a vaša pluča se pune dimom!, e kad to napravite ja vam garantiram da če te se riješit poslušate li još par koraka; i da nemojte iz bonga vuči ono, prvo napunite usta pa u pluča, pa usta, pa pluča, nego direktno, lagano, koliko vam protočnost bonga max. dopušta punite pluča)
8. nakon inhalacije punim plučima zadržite dim u sebi najmanje, NAJMANJE 20 sekundi, ne 10 nego 20, prvi puta možete 15, drugi 20, a treči je zadnji ako ispravno pušite, i njega brutalno povučete i zadržite koliko god možete
9. ako možete i 4 put povuć onda povucite, ali ako možete i 5. onda niste ispravno vukli, meni je max 2,5, nekih 3 jer na inhaliranju 3 već me malo smuti
10. odložite bong i pričakejte nekih 20 sekundi
prvi osječaj je taj kao da vam se malo vid muti, to bude odmah prije inhaliranja 2 dima ili tokom
koncentrirajte se jer se često dogodi da ako nekog pogledate počimate se smijati i nemožete povuči više dimova i to odma pokvari trip jer nema dovoljno Salvorina A u vama
kasnije kad već povučete i zadnji dim lagano vas baca prema nazad ( u slučaju da sjedite na stolici bez naslona, zato bolje na krevetu nekom, ili fotelji)
poslje tog "povlačenja" gotovi ste i trip počinje
Ako stvarno mislite probati Sally, ili ste je probali a ništa doživjeli "zbog lošeg dima", pročitajte ovaj post detaljno pa onda ponovo probajte
P.S. dim mora biti bijel kao mljeko, skoro se mora žutiti, a ne one bjedne inhalacije kad se može viditi kroz dim druga strana bonga
probajte pušiti vutru na ovaj način; nečete biti živi nakon par hiteva
ako vam nešto nije jasno, ili imate materijala za nadopunit, iskustva s inhaliranjem i ostalo napišite, jer mislim da je ova BITNA STVAR zanemarena među početnicima koji se samo žele tripovat i onda se razočaraju
malo mi fali da ljude koji kažu da Sally nevalja počmen smatrat debilima, jer ako ne želiš poslušat savjet onog koji zna, a tebi savjet opako treba, onda si ništa drugo već debil
pozz i sretno