evo jedan..
trebala sam ić na neki rođendan... i tri sata prije bilo mi dosadno, i razmišljam da bi mogla zapalit.. i kao ništa, ništa, i onda me okrene odjednom.. pa se nisam mogla pomaknut, onda bi se trznula a valovi bi mi se širili tijelom, sve čujem pojačano, zvuk od kompa me ubija, na televiziji neka tipica nekome kaže "tebe je strah" a meni strah odjekuje u glavi i razmišljam da li se bojim, ma ne bojim se, pa zabrijem da će mi bit bolje ako udahnem malo svježeg zraka a onda se prestrašim pogleda kroz prozor.. pa me bilo strah rezat s nožem.. ajme..
a evo ti još jedan, baš sa se sad sjetila.. haha :lol: :lol: :lol: čitavu večer smo pušili a bili smo negdje vani.. i sve u redu.. i išli plesat.. a mene puca da svi gledaju u mene i komentiraju me, i neki lik priča samnom i ja zabrijem da me podjebava, i pita me broj mobitela a ja mislim kako će mi poslat neki virus.. i kasnije idem doma i prolazim pokraj nekog društva i oni pričaju o školjkama, i zabrijem da oni meni govore da hodam ko školjka :roll:
al jako.. :D
|