View Single Post
Old 05-03-2008, 12:34   #18
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Svaka njima čast, ali su derikože. Pre,pre,preskupi su. Sve to šta prodaju se može nać masu jeftinije. Mene tu jedino specjalizirana gnojiva zanimaju, a sve ostalo se da nać po specijaliziranim radnjama. Npr. kokosa ima u Sjemena, kocka od koje se dobije nekih 50ak litara je 17.50 Kn (ok 2,30 EUR). Visoki pitari, isto u sjemena nekoliko kuna jeftinije. O rasvjeti da ne govorin. A di je još i poštarina, uffff. Jednostavno, ja ču čekat da spuste cijene (ako ih spuste) jer nisan toliko bogat da bi nešto plača i po 5-6 puta više samo zato jer je ka sigurno. Kako može bit sigurno nešto šta je na granici zakona?
Konkretno, u ovoj našoj debilnoj Hrvatskoj nesmiš sime ni imat. Sama prodaja simena je več ko da dilaš, i oboje je podložno gonjenju (sad prekršajno ili kazneno, vjerovatno ovisi o tome kakvog odvjetnika imaš). Virovali ili ne, sigurnije se osječan ako naručin iz UK ili Španjolske u pismu.
Ošlo malo u off, hebga.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote