View Single Post
Old 05-01-2008, 22:25   #110
Marex888

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

e moram da napisem svoja iskustva sa lucidnim snovima, za koje btw nisam ni znao da se tako zovu. da tokom sna postanem svestan da sanjam, desilo mi se 2 puta u zivotu, oba puta u kratkom vremenskom razmaku. oba sna bila su slična. idem kući, ulazim u moju ulicu, neki lik sa crnom kacigom i čizmama i crnim mantilom me juri, ulazim u svoju zgradu, i ne mogu da nađem svoj stan. svi stanovi su ispremeštani. taman kad pomislim da sam na svojim vratima pojavi se komšija ili komšinica, i svi su nekako poremećeni.evo sad se ježim kad se setim,verujte mi. san nije baš totalni horor, ali onako ,osnovno osećanje u njemu bio je delimican strah. i u jednom momentu se vracam dole na sam ulaz zgrade i postajem svestan da sanjam.neverovatan osecaj!!! kazem sebi u snu, ej pa ja ovo sve sanjam. tu sam se dodatno uplasio i metod da se probudim bio je taj da sam jako zazmurio i poceo da udaram u zidove oko sebe, upalilo je iz drugog pokusaja,i ja sam se probudio. oba puta je bilo na ovu foru. inace me snovi jako zanimaju,pa je super sto postoji ovakva tema. imam jos brdo bisera od snova :) poz
Marex888 is offline   Reply With Quote