Tema: Pogled
View Single Post
Old 04-30-2008, 00:01   #4
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Ja se, nemogu reč potpuno, slažen sa "Castanedanskom" koncepcijom univerzuma koju je Weedran iznija gore. Ali se slažen sa "kosturom" te koncepcije.Negovorim da je pogrešna, Bože sačuvaj...Castanedine knjige su moj "okidač", ali uspoređivanjem i proučavanjem različitih sustava shamanizma/magike sinja san "šablonu". Samo su opisi drukčiji.
Zato bi tija reč da su "obrasci viđenja" nepredvidljivi i da svako reagira i "vidi" isto na drukčiji način. Neki ljudi jednostavno imaju problema sa "vizijama" tj., prizemno rečeno, vizualnom doživljavanju energetskih polja, ali zato savršeno "vide" osječajima ili bojama. Kad im se za to pruži šansa.

A i šta kaže Weedran, samo filozofiranje i teoriziranje je zaludu. Treba radit; da svaka akcija bude čin Volje i Ljubavi. Živit Život.
I nezaboravit da Sloboda jednog prestaje tamo gdje počinje Sloboda drugog.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote