Dakle ako ljudi pocnu da se sprdaju sa tvojim stavovima i da te vredjaju, pa onda ti njih i tako u krug... To si zapravo ti sam sebi privukao.
Ja mislim da svi mi pricamo o istoj stvari ovde, problem je samo u komunikaciji... i percepciji.
Za mene je "BOG" izvor sile koja pokrece nase zivote. Sila koja stoji iza postojanja. Znaci to je "Izvor". Kada smo umorni legnemo da spavamo i "napunimo" se energijom. Ta energja je za mene izvor (potice iz izvora). Nije to nista personalno, sa tim se nemoze komunicirati niti se moze razmisljati o tome sa ljudske perspektive. To nije bog koji "sve vidi i sve zna" na personalnom nivou vec sila koja stoji iza svega i koja utice na sve.
Evo, ti si privukao moje pitanje: "kako je zakon privlacnosti doveo tebe do tog znanja?"
Stvarno bih voleo da cujem objasnjenje, nepokusavam da te provociram niti sam sarkastican...