View Single Post
Old 04-27-2008, 20:24   #123
onaj koji jesam

Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

problem je u tome sta ljudi ne vide istinu pred njima,sto kompliciraju nesto tako jednostavno..bog je univerzum,univerzum je bog,koji se siri razmisljanjem...u pocetku bijase um nabijen beskonacnim mogucnostima,tj.pocetak nije bio za njega,samo stupnjevi njegove kreacije beskonacnosti u stvaranju,razmisljanju..tocno da su univerzumi svtvoreni eksplozijom..tj. stapanjem dvaju razlicitih vremesnko prostornih kontinuuma.ja sam jedna od tih mogucnosti koja je zapravo uvijek i bila..relativnost vremena,i nepostojanje takvog kao nama shvacenog jer je tako vrijeme rasporedeno u nasoj sferi,uzrok reakcija,izmedu kojeg je neki vremenski rok,ne da nam da shvatimo da nije bio pocetak i da nema kraja...jer kad bi bio pocetak,onda bi vrijedilo pravilo vrijeme je za boga kao i za nas protjece jednom linearnom crtom.kao sta sam rekao on je univerzum,koji ima u sebi u istom trenutku mene od prije sat vremena i mene za sat vremena...sto daje drugacije shvacanje vremena,naravno tesko je razumijeti nesto ako se kod nas odvija drugacije.ako je za njega proslost i buducnost u istom trenutku shvacanja,kako za tako nesto onda postoji start...zivimo tako da se prisjecamo proslih saznanja vaznih za sadasnje lekcije,no neki se vec duze vrte u krug..sad shvacam zasto se jos nalazim ovdje,tek sad sam skupio dovoljno saznanja za drugi korak..ne postoje slucajnosti,to je tako jer si ti tako zelio,kao sta kaze teorija holograma univ.
onaj koji jesam is offline   Reply With Quote