View Single Post
Old 04-22-2008, 17:14   #1
lin

lin's Avatar

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Default Low ryder2 dnevnik

Zdravo momci, prvo jedan zapušen pozdrav iz Ljubljane, i da vas pohvalim malo, sajt i ekipa su vam super, vidim da na forumu ima dovoljno koristnih informacija za outdoor i indoor uzgajanje. Super su vam i ovi dnevniki uzgoja, pogotovo oni koji imaju slike od početka do kraja! Vidim, da vam fali low ryder2 dnevnik i tako sam odlučio, da vam na brzinu napišem i pokažem, kako je izgledao jedan od mojih eksperiment growa prošle godine. A da, još to, nemojte mi zamjeriti ako ne pišem pravilno, stvarno se trudim, da bi me razumjeli :D

Bio sam vrlo skeptičan prvo, jer mi nije bilo jasno, kako od semena do žetve za samo 60 dana? Morao sam probat kako pali indoor, jer outdoor i lr2 nije baš nešto ok. Tako, da sam na na brzinu kupio jeftine stvari koje sam trebao i napravio amaterski grow. Svi znamo da je lr2 autoflower sorta i, da mu zato ne treba 12/12 da počne cvetat. Čak priporučuju za veči yield svetla na 18/6 od početka do kraja, al ja sam rekao »ko ga jebe« i pustio ih na 24/0 :D Tako sam i rešio problem sa temperaturom, da je bila oko 26 stepeni, i nije mi trebalo kupovat radiator ili slično. Svi znamo kolko elektrike troši takva čuda.

Prostor je velik 160cmX120cm i ˝sunce˝ jako 90.000lumna (hps600w grolux). Na početku bilo je oko 45 semenki. Evo i slike sobe, filter, ventilator i vreča zemlje

5.dan

12.dan

17.dan

24.dan
Tako je došao 24.dan i ostale su mi samo još žene. LR2 automatsko počne cvetat kad ima 7 dana, tako da do 24.dana se pokaže spol. Muški prije (cca 17.dan) a žene kasnije (do cca.24.dana). Sada kad znam, da imam same žene, sam počeo vodi dodavat Bloom Complex, Power zyme i Super vit (sve od Hesi).

36.dan
Jao počelo je! :D Sad sam vodi dodao i Phosphorus Plus (Hesi)

43.dan

51.dan
Sad sam ih zalivao samo sa vodom bez kakvih dodatka!

59.dan
auuuuu samo još 1 dan i harvest. Na kraju su ružice bile visoke od 50-75cm. Na jedni ruzici bilo je od 12-29g! Za sve skupa vam necu reči koliko je bilo, jer je bitnije da se zna, da može lr2 u zemlji imati i 30g+. Na hydro može do 45g i više! Ja sam jim malo previše dodavamo fosforus i bloom complex zato su postale malo žute, al nema veze, dale su mi šta sam hteo J

Evo i slike harvesta

Ako kome treba kakva informacija samo pitajte

Pozdrav
Lin
lin is offline   Reply With Quote